Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

ACNECİNAMİDE CLEANSİNG GEL (AKNELİ CİLTLER İÇİN YÜZ TEMİZLEME JELİ)

Merhaba,

Özellikle akneli ve akneye eğilimli ciltler için formülize edilmiş Acnecinamide yüz temizleme jelinden bahsedeceğim.

"Gözenekleri derinlemesine temizleyerek cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. Yağ içermeyen özel formülü ile yağı ve kiri temizlemek için gözeneklere derinlemesine nüfuz eder. Cildin bariyer fonksiyonlarında bozulma oluşturmadan temizleme etkisi oluşturarak ölü cilt hücrelerinin atılmasına yardımcı olur. Siyah nokta oluşumunu önler."

Yağlı ciltler için üretilmiş birçok temizleyici ürün, cildi hassaslaştırıyor ve çeşitli reaksiyonlara neden olabiliyor. Acnecinamide temizleme jelinin ise, cildin koruma bariyerlerine zarar vermeden yağdan, kirden ve ölü hücrelerden cildi arındırabilmesi vaadi beni cezbeden özelliği oldu açıkçası. 

Şeffaf renkteki jelin yapısı çok akışkan. Kokusu ise ağır ve rahatsızlık verecek kokulardan değil. 
Kullanımına gelirsek, ıslak yüze uygulanıp masaj yapılarak köpürmesi sağlanıyor ve sonrasında tabiki  iyice durulanıyor. Eliniz ile uyguladığınızda çok çok az köpüren bir ürün. Ben daha fazla köpürsün, daha derin temizlesin diye ve yapısı çok akışkan olduğu için silikon bir yüz temizleme pedini beraberinde kullandım. Bu şekilde performansından çok daha memnun kaldım.

Yüzü birçok yüz temizleme jeline göre daha az geriyor ve çok kurutmuyor. Ama kurutup kurutmaması sizin cildinize ve kullanım sıklığınıza da bağlı. Örneğin, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullandığımda çok kuruluk hissettiğim için sadece akşamları kullandım ve sabahları sadece yüzümü su ile yıkadım. 

Siyah noktaları önlediğine (eskiden varolanı geçirmiyor) ve cildin üst tabakasına zarar vermeden yağ dengesini sağladığına şahit oldum. Bu şekilde sivilce oluşumunu da azaltmış oldu. 

Migroslarda ve çeşitli dermokozmetik marketlerinde bulabilirsiniz.
post signature
İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler