Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

EYELINERIMIZI NASIL DAHA DÜZGÜN SÜREBİLİRİZ?

Jel ve likit gibi çeşitli şekillerde karşımıza çıkan eyeliner, hemen hemen bütün makyajlarımızda kullandığımız bir malzemedir. Bu nedenle nasıl sürdüğümüz ve ne amaçla sürdüğümüz (amaç, bakışları derinleştirip daha çekici görünmek mi, gözleri olduğundan büyük ya da çekik göstermek mi?...) önemlidir. 

Gözlerini olduğundan daha küçük göstermek isteyenler, eyeliner uygulamasını uçtan uca değil de gözün yarısına kadar yaparlarsa istedikleri sonuca ulaşmış olacaklardır. Daha büyük görünsün isteyenlerin ise, içten dışa doğru, yine çizgi halinde uygulamaları yeterlidir.

Jel eyelinerların, yapısı dolayısıyla, sürülmesi likit olanlara göre daha basittir. Tabiki el alışkanlığınıza göre en çok kullandığınızı sürmek size daha pratik gelecektir. Örneğin ben likitte daha başarılı olduğumu düşünüyorum.:)

Şimdi seçtiğim örnek fotoğraflara bir göz atalım.
Bu benim pek tercih ettiğim bir yöntem olmasa da paylaşmak istedim. Ben genellikle, kirpik diplerime yakın olacak şekilde incecik bir çizgi çekiyorum baştan sona. Daha sonra uçlara doğru kalınlaştırıyorum.
Az önce anlatmak istediğim, yukarıdaki fotoğraftaki olaydı.:) Bu şekilde yaparsak bence hem daha pratik olur hem de çizgi kalınlığını istediğimiz şekilde ayarlayabiliriz. 

Peki Püf Noktaları Nelerdir? 
  1. Eyelinerınızı gözünüze dik bir açıyla değil, paralele yakın şekilde uygularsanız daha başarılı sonuçlar elde edersiniz.
  2. Eğer eyelinerınızı düz bir çizgi halinde sürmekte zorlanıyorsanız, dirseğinizi masa üzerine sabitleyerek masadan destek alabilirsiniz. Böylelikle daha düz çizgiler çizebilirsiniz ve pratik kazanabilirsiniz.
  3. Kuyruk kısmını yapmakta zorlanıyorsanız, eskiz bandı vb. can acıtmayacak bir bandı, tam kuyruk kısmına istediğiniz açıyla yapıştırıp eyelinerınızı o doğrultuda uygularsanız istediğiniz şekli, basitçe elde edebilirsiniz.:)

Siz nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz? Sizin püf noktalarınız nelerdir?



HOŞÇAKALIN...:)

Yorumlar

  1. Güzel bir paylasim olmus tebrik ederim :) ben jel eyeliner tercih ediyorum dirsegimi masaya dayayip oyle suruyorum güzel sonuclar elde ettigimi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)) Acelem yoksa ben de aynı şekilde uyguluyorum çok rahat oluyor değil mi :)

      Sil
  2. eyeliner çekme özürlü biri olarak bu postu cok begendım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene çok sevindim:)) Umarım yararlı olabilir:)

      Sil
  3. bende kullanıyorum ama 4 4lük çektiğim söylenemez :D
    kalemle daha rahat ediyorum sanki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalem her zaman daha pratik oluyor aslında:) Ben kalem eyelinerları tercih ediyorum :D

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler