Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

OJELERİNİZİ ORGANİZE EDİN!

Ojelere çok düşkün birisi olarak, bugün böyle bir konu seçmek istedim. Girdiğim marketlerden ve mağazalardan ojelere bakmadan, hatta çoğu zaman almadan çıkamayan birisiyim. İsterse on tane aynı tonda ojem olsun, benzer bir tonunu görüp beğeneyim, hiç affetmem alırım.:) Tabiki bir süre sonra hangi kutuyu, hangi çekmeceyi açsam karşıma çıkmaya başlıyorlar. Bunlara bir çözüm bulmayı düşünüyorum yakın zamanda.

Çoğalan ojelerinizi, siz de benim gibi kutulara, çekmecelere sığdırmakta zorluk mu çekiyorsunuz? Daha düzenli görünmesini ve onlara daha kolay ulaşmayı mı istiyorsunuz? Evet diyorsanız, birkaç alternatif saklama şeklini sizlerle paylaşmak istiyorum. Hadi buyrun örneklere:)

Kullanışlı, mini tel raflar: Bu çok hoşuma giden bir örnek oldu. Çünkü aradaki teller sayesinde birbirine çarpmaları engellenmiş oluyor ve şişeler devrilmeden durabiliyorlar. 
***Şişe kapaklarının üst kısmına da küçük bir damla içindeki renklerden damlatırsak kolaylıkla istediğimiz rengi bulabiliriz.
Ayaklı, dar bir mini ahşap dolap: Eğer bu şekilde kullanmadığınız eski bir dolabınız varsa boyayıp ve tasarlayıp  içerisine ojelerinizi yerleştirebilirsiniz.
Katlı pasta tabağı: Çok fazla masrafa ve uğraşmaya gerek yok, pratik olsun yeter diyorsanız eğer, katlı pasta tabaklarınızı bu şekilde kullanabilirsiniz.
Fotoğraf çerçevesi: Derin bir fotoğraf çerçevesinin aralarına, uygun ölçülerde raflar yaptırarak ojeleriniz için uygun alanlar sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda, duvarınıza astığınızda rengarenk üç boyutlu bir tablo görüntüsü de elde etmiş olursunuz.
 
Bir öncekiyle benzer bir örnek daha, bu seferki çerçevesiz.:)
Bu da çok hoşuma gitti.:) Uygun bir maliyete, ahşaptan yaptırılabilir veya eliniz yatkınsa, sert mukavvadan yapılıp kaplanabilir/ boyanabilir.
Tel banyo rafları: Genellikle banyolarda görmeye alışkın olduğumuz bu şekildeki tel rafları ojelerimiz için kullanabiliriz.
Burada da toplu örnekler yer alıyor.:)

*Görsellerin tamamı http://pinterest.com/ dan alınmıştır.

Sizin bunlar arasında kullandığınız veya kullanmak istediğiniz bir yöntem var mı?

HOŞÇAKALIN....:)

Yorumlar

  1. çok güzel bir yazı olmuş çok kullanışlı ve çeşitliler
    teşekkürleer=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begendigine cok sevindim, Ben tesekkur ederim:))

      Sil
  2. pasta tabağının üstüne BONBON ŞEKERİ gibi dizmek güzel fikirmiş:)))) ama toz olur açıkta gıcık olurum. dar kapalı dolapta beklese daha iyi:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ever toz alma isi cok sikintili olur acikta ne yazik ki:)))

      Sil
  3. En basta kı yontemı cok sevdım cok begendım :) aslında dıgerlerı daha hos duruyor ama yer sıkıntısı yuzunden kullanamayacagım seyler :( ılkı gayet kullanıslı olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilk yontemi ben de ayni sekilde cok begendim:))

      Sil
  4. pvc olanın ruj ve makyajmalzemeleri organize versiyonu gördüm nette bir ara oldukça pahalıydı ama çok şık bir blogger getirtip satıyormuş ama malum fark koyuyordur asıl site ismini verse bakıcaktım o siteyede :))
    diğer türlü hiç uğraşsız kurabiye tabağı versiyonunu sevdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bir benzeri daha uygun fiyata yapilabilir ya da yaptirilabilir:)) o siteyi Ben de cok merak ettim simdi:))

      Sil
  5. bayıldım bu fikre :) banada beklerim. sevgiler.
    http://burcininhayaladasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. ilk yontemi bende cok beyendim bu tel rafları nerden bulabiliriz cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım hiç bilmiyorum araştırmadım, ama muhtemelen yine yabancı satış sitelerinde vardır.. Ben yaşadığım şehirde hiç rastlamadım

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler