Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

CLEAN&CLEAR SİYAH NOKTA TEMİZLEYİCİ GÜNLÜK PEELİNG İÇİN KREM JEL

Merhaba Arkadaşlar:) 

Bu uuuupuzuuun, yazarken yorulduğum başlıktan sonra, sizlere Clean&Clear'ın bu ürünü hakkındaki deneyimlerimden bahsedeceğim.:) Aslında şuradaki "Cilt Bakım Ürünlerim" adlı yazımda, çok çok kısa bir şekilde nasıl kullandığıma dair bir paylaşımım olmuştu. Bugün de onların dışında ürünün genel özelliklerini ve benim ürünle ilgili son düşüncelerime yer vereceğim.


Hemen hemen herkes Clean&Clear'a ait bir ürün kullanmıştır diye düşünüyorum. Ben ilk 16-17 yaşımdayken bir jelini kullanmıştım, hangisiydi hiç hatırlamıyorum. Zaten sorunlu olan cildimi iyice mahvetmişti bunu iyi hatırlıyorum ama. O zaman onu direkt atmıştım. Bu siyah nokta temizleyici jeli ise korktuğum gibi çıkmadı, yani ekstra kalıcı bir zarar vermedi yüzüme. Son damlasına kadar kullanmasam da içinde 1-2 kullanımlık ürün kalana kadar kullandım. Gelgelelim siyah noktalar üzerinde öyle muhteşem bir etkisini de görmedim. 

Üzerinde fotoğrafta da gördüğünüz gibi "İlk kullanımdan itibaren siyah noktaların görünümünü iyileştirmeye başlar." diyor. Arkasında ise, "Özel mikro tanecikler ile cildi yumuşakça soyarak ölü hücreleri ve tıkanmış gözenekleri temizler. Siyah noktalarla savaşan özel bir madde, gözeneklerin içine nüfuz ederek, hapsolmuş kir ve yağı temizler; siyah noktaların oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
Yumuşak formülü sayesinde cildinizi kurutmadan temiz ve pürüzsüz yapar." bu şekilde bir açıklamaya yer verilmiş.

- Ben siyah noktalarda bir iyileştirme durumu dışında, sadece yüze aydınlık ve şeffaf, hoş görünüm kattığını düşünüyorum. 

- Yağsız olması benim cildim için artı bir özelliği.

- Cildim ıslakken elime bir miktar bu jel kremden alıp yavaş yavaş ovalayarak kullandım. Cildi gözle görünür şekilde soyma gibi bir durumu olmadı. Fakat ben 2-3 haftada bir ara vererek kullandım. Çünkü kızarıklığa sebep oldu.

- Cildimi sadece kullandığım an ve ilk birkaç saat daha pürüzsüz, gergin ve canlı gösterdi. Onun dışında kalıcı bir etkisi olmadı.

- Cildi kurutmadığını söylese de benim burun çevremden yanaklarıma doğru, sanırım kuruluktan kaynaklanan, geçici kırmızı döküntüler oldu. Aynı sorunu Loreal Paris'in köpük jelinde de yaşamıştım.

- O kadar uzun süre kullanmama rağmen siyah noktalarla savaşan o özel maddesi benim siyah noktalarımla savaşamadı.:/

Şimdi kullanıyor musun diye sorarsanız, kendisini çöpe attım. Dediğim gibi 1-2 kullanımlık kalmıştı. Son kullanma tarihi de gelmek üzereydi. Bu arada açıldıktan sonra ömrü 6 ay diye hatırlıyorum ben. Yanlış hatırlıyorsam düzeltebilirsiniz. 

Siyah Nokta Temizleme losyonunu da kullandım. Onun da yazısı gelecek inşallah.:)

Siz bu serisini kullanmış mıydınız? Ya da Clean&Clear'dan bana önerebileceğiniz bir seri var mı?

...HOŞÇAKALIN...:)

Yorumlar

  1. Benim vazgecilmez peelingim bu. Ben duşta kullaniyorum ipek kese bile yuzumdeki kuruluktan oluşan ölü deriyi atamazken bu ürün sayesinde çok partik bir şekilde kurtuluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A duşta hiç denemedim bunu ben, hep sabahları kullanmıştım. Senin kullandığın gibi kullanmayı deneseydim belki de daha memnun kalırdım, sonuçta banyoda cilt daha yumuşak oluyor, mantıklı :))

      Sil
  2. Güzel bir yazı olmuş zaten siyah noktalara çözümleri bu ürünlerde aramak zaman kaybı oluyor en iyi çözüm yine kendinsin :) uzun zamandır okuyamadım yazılarını bu başlangıç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seninle aynı fikirdeyim, siyah noktalara kesin çözümü bulamadım :) Bir süredir yoktun fark ettim:) yazılarımı takip ettiğin için çok teşekkür ederim ayrıca :)

      Sil
  3. neutrogena ve garnierden önceki favori peelingim buydu :) Siyah noktalara kesin çözüm aslına bakarsan tonik kullanmak. Sana önerim Loreal Pure Zone'un toniği ya da Neutrogena'nın turuncu serisindeki tonik :)) Baya bir azalma oluyor öneririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Nivea Pure&Natural serisinin toniğini kullanıyorum, siyah nokta konusunda yararını göremedim pek. Ama Loreal ve Neutrogena'yı kesinlikle aklımın bir köşesine yazacağım, elimdekiler bitsin, bir de güzel bir indirim olsun alırım:) Öneri için çok teşekkürler canım:)

      Sil
  4. Ne zamandır kullanmıyordum da devam etmek istiyorum şimdi, son kullanımı hakkında bir bilgi alabilir miyiiim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıldıktan sonra 6 ay diye hatırlıyorum, yalnız çok emin değilim çünkü attım paketi

      Sil
    2. Bende var ve acildiktan sonra 12 ay icinde kullanin diyor :)

      Sil
  5. Efsane bir ûründür kendisi siyah noktalarîmi ilk kullanimda %90 temizlemisti ayrica asla kurutmadı ve bem berrak içinden geçilesi bir cilt elde ediyorsun kokusuda cabası 💕

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler