Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

DIY: ARKADAŞLIK BİLEKLİĞİ (FRIENDSHIP BRACELET) #1

Merhaba Arkadaşlar :)

Son yapmış olduğum arkadaşlık bilekliğini bugün sizlerle paylaşmak istedim. Bayılıyorum bunlarla uğraşmaya, terapi gibi geliyor.

Anchor'un muline ipliklerini kullanarak yaptım. Muline iplikler bu iş için ideal bence, çünkü tüylenme ve esneme yapmıyor. Üstelik çok geniş renk skalasına sahip. İnanın hangilerini alacağımı şaşırıyorum her seferinde.:)

Görmeye alışkın olduğumuz klasik bir model... Diğer yaptıklarımı da yavaş yavaş paylaşacağım inşallah.:) Ortasına sıralı taşlardan dikmeyi düşündüm ama sonradan vazgeçtim, çok abartmayayım dedim. Başka desenlerde uygularım onu artık.


Arka kısmında klips vs. kullanmadım, yukarıda gördüğünüz şekilde kapattım. Her bileğe göre de rahatlıkla ayarlanıyor böylece hem.

Çok zevkli ve stres atıcı bir iş. Herkese tavsiye ederim.:) Yalnız şablondan şablona uğraştırıcılıkları epey değişiyor. Bunu 2-3 saatte yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam.

Umarım beğenmişsinizdir:.) ...HOŞÇAKALIN...

Farklı renk ve modellerdeki siparişler için: ezzo_ezgi_90@hotmail.com 'dan bana ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Çok güzel olmuş ellerine sağlık renklerine bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım:) Renkleri konusunda biraz şüphelerim vardı, ama beğendiğine çok sevindim:)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş, lisede çok yapardık ama şu an hiç hatırlamıyorum yapılışını :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Eline alırsan ipleri mutlaka hatırlarsın bence:))

      Sil
  3. Iiii :)))) bende yapıyordum bunlardan önceden :) evet gerçektende çok eğlenceli stres atıcı bir uğraş hemde sonunda ortaya çıkan şeyi ben yaptım diyince ayrı bir hoş oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canıım öyle bence de...:)) Gidip hazır almaktansa kendi zevkime göre yaparım, hem de yaparken eğlenirim daha iyi:)))

      Sil
  4. çok beğendim nasıl yapılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Fotoğraflarla anlatmam benim için zor olacağından ne yazık ki yapılış aşamasını gösteremedim. Youtube da friendship bracelet yazarsanız yapılışı hakkında bir çok video görebilirsiniz:)

      Sil
  5. gerçekten güzel olmuş elinize sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkürler :)) Beğenmenize çok sevindim:)

      Sil
  6. Ya youtube kapandı nasıl öğreniceğim ben ya güzel olmuşta ben bakla dilimi şeklinde olan yani ters kare motifli olan ve bu şekilde olan bilekliklerinin yapılışını bulamıyorum ya lütfen bir yrdım edin :(

    YanıtlaSil
  7. ya güzel olmuşta nasıl yapıldığını merak ediyorum en çokta baklava dilim olan bilekliği miranın bilekjliği diyede geçiyor baklava dilim derken içinde baklava dilimi olan motif olduğundan yotube kapandı nasıl olucak videolara nasıl bakıcam ya yardım edin çok merak ediyorum bu mira bilekliğinin nasıl yapıldığını yardım ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazarak anlatılamayacak bir şey ne yazık ki :(( Eğer yasağı delip youtube dan bakma şansınız olursa friendship bracelet olarak aratıp yapılışını kolayca öğrenebilrsiniz... Çeşit çeşit modellerin yapılışı var orada

      Sil
  8. Anchor mulineler benim de favorim :) etaminde kullanıyorum ben de. Ellerinize sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk çeşiti ve kaliteleri gerçekten iyi :)) Çok teşekkür ederim ^_^

      Sil
  9. Nasıl yapıliyor ben bilmiyorum paylaşırmısınız lütfen :)

    YanıtlaSil
  10. Nasıl yapıliyor ben bilmiyorum paylaşırmısınız lütfen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraflarla veya yazarak anlatabilmem çok zor ve karışık olabilir :/ İlerleyen zamanlarda mini bir videosunu çekmeyi düşünüyorum :)

      Sil
  11. baklava desenli nasıl yapılıyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler