Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

BEKLENEN OLDU: ETUDE HOUSE TÜRKİYE'DE!

Herkesin favorisi, muhteşem ambalaj tasarımlarıyla ve ürünleriyle kalbimizi çalan Etude House Türkiye'de.

Etude House, Güney Kore'nin en seçkin kozmetik markalarından biri. Doğal güzelliğe vurgu yapan firma, ilk olarak 1966 yılında kurulmuş ve günümüze kadar genç kızların ilgisi ve talebi ile dünyanın dört bir yanında ün salmış. 

Hadi biraz tarihçesini inceleyelim!
1985 yılında firma ismini, Oscar Corporation ve daha sonra ise 1997 yılında Etude Corporation olarak değiştirmiş. Peki "Etude" kelimesi nereden geliyor diye derseniz, ünlü besteci  Frederic Chopin'in piyano çalışmalarından esinlenilerek konulmuş bir isim bu.

Sevimli ürünleriyle gönlümüze taht kuracak olan bu marka; bakımı, makyaj yapmayı daha da eğlenceli hala getirecek gibi görünüyor. 

Ice Cream serisine kim hayır diyebilir ki? Görünüşleri beni benden aldı ve daha şimdiden favorilerim arasına gireceğine eminim.
Hiç bu kadar şirin ambalajlı el kreminiz olmuş muydu? Güzelleşirken eğlenmek Etude House ile elimizde. :)

Kalite, tasarım, uygun fiyat, doğal güzellikten yanaysanız ve albenili tasarımlarıyla masallar diyarında bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız sizin için harika bir fırsat.

Çok çeşitli illerde yakın zamanda artık Etude House'u görebileceğiz. Yakında internet sitesinde online alışveriş başlıyor. Üstelik kapıda ödeme seçeneği de olacak.

Web sitesinin açılışında; açılışa özel ilk 100 kişi arasından yapılacak çekilişle 1kişiye İphone 5c pembe hediye verilecek. Takipte kalın.:)

Fırsatları kaçırmamak için, 
etudetr.com (Çok yakında...)

HOŞÇAKALIN:)

Yorumlar

  1. ürünleri çok güzel duruyor özellikle kapıda ödeme seçeneği olması çok iyi olacak :)

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ediyorum ürünlerini.
    Bana da beklerim izleyim olman dileğiyle.
    www.locosmetico.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de canım aynen çok merak ediyorum. Hele BB kremlerini, ice cream ojelerini ve mini mouse allıklarını.... <3

      Sil
  3. Bu tanıtımın yapıldığı heryere yazdım neredeyse :D Ne oldu bu olay açılmayacak mı acaba var mı haberiniz? Başka bir şahıstan etude house websatışı girişiminde bulunacaklarını hatta yapabilirler ise franchising olayına gireceklerini duydum. Umarım budefa gerçekleştirilir. Franchising olayını geçtim en azından web satışı yapılsa o bile yeter bana. Almak istediğim çok ürünü var. etude house tear drop eyelinerını 15$a almıştım yabancı bir siteden. 30tl en azından (ki sanmıyorum o kadar olacağını,20tl falan olur diye ümid ediyorum :D) gümrük endişesi yaşamadan alırım. hem diğer şirin ürünlerinden de alabilirim :)

    YanıtlaSil
  4. ürünler çok güzel merakla bekliyorum açılmasını :):D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler