Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GARNIER SAF & TEMİZ 3'Ü 1 ARADA

Merhabalar :)
En istikrarlı kullandığım ürünlerden biri olan, Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 aradayı bugün yorumlayacağım. Kendisi günlük olarak ve genellikle de maske olarak çooook severek kullandığım bir ürün. Hem maske hem peeling hem de temizleme özelliklerini taşıyor.

Hangi amaçla kullanacağınız önemli değil, günlük olarak kullanıma uygun bir ürün. Tam bir ay boyunca her gün maske gibi kullandım. Kendi üzerimde deney yaptım. :)) 

Peki bu süreçte neler gözlemledim?

(Öncelikle cildimin; karma ve hassas, sivilceye eğilimli bir cilt olduğunu belirtmek isterim. )
- Gerçekten 3 dk kuruması için yetiyor.
- Cildi güzelce temizliyor.
- Cildi berraklaştırıyor.
- Ferahlatıyor. 
(Çok hoş ferah bir kokusu var ve cilde sürdüğüm an serinlik hissediyorum.)
-  Pürüzlerimde azalma fark ettim.
- Sivilceleri geçirmiyor, zaten öyle bir vaadi de yok. Fakat yeni çıkmaya başlayanlar üzerinde etkili.
- Çıkmaya başlayan sivilcelerin iyileşme sürecinin hızlandığını gördüm.
(İçerdiği salisilik asitten dolayı olabilir.)
- Sivilce izlerim çok zor geçer normalde, fakat bu maskeyle renklerin açıldığına şahit oldum.
- Cildi beyazlatıyor.
- Temizledikten sonra, kesinlikle ciltteki yağ oranı artmıyor.
(Ben birçok maskede maskeyi temizledikten 1-2 saat sonra, cildimin aşırı derecede yağ salgıladığını fark etmiştim.)
- Cildimi kurutmadı, germedi, soymadı.


Temizlemesi biraz zor olduğu için banyodan önce göz çevrem ve ağız çevrem hariç tüm yüzüme sürüyorum. Banyoda ılık suyla yavaş yavaş masaj yaparak temizliyorum. Ama banyodan sonra kullanılması belki çok daha iyi sonuç verebilir.
Peeling olarak kullanmadım pek. Çünkü ben bu tür kil içerikli ürünleri maske olarak kullanmayı seviyorum. Bir de maske olarak kullanıldığında diğer 2 görevi de yerine getirmiş oluyor bence.:)
Fiyatı da 9.90-11.90TL civarında. Kesinlikle daha fazlasını vermeyin, çünkü 15 TL'ye satılan yerler gördüm.:O İndirimde 5 TL oluyor özellikle Migros indirimlerine bakabilirsiniz. İndirimi beklemezseniz de yine Migros ve A101'lerden 10TL civarına alabilirsiniz. :))
HOŞÇAKALIN :)
post signature

Yorumlar

  1. Bende bunu kullanıyorum çok memnunum ama keşke sendeki lekelere olan etkisi bende de olsa :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hıım keşke canım... :/ Benim çenemin yakınında çıkmış pembe sivilce izlerinin rengini baya baya açtı, ama 1 ay istinasız her gün kullandım. Tabi bu tür ürünler ciltten cilde de değişiyor işte

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler