Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GFC ÇÖZÜMÜ VE ÇEKİLİŞİM HAKKINDA...

Merhabalar :)

Bildiğiniz gibi izleyiciler kısmında bir haftadır veya belki de daha fazla zamandır bir sorun vardı. Blog Deposu sayesinde, şurada bahsettiği işlemleri yaparak bu sorunu hallettim. Blogumun hemen sol tarafına bir izleme butonu yerleştirdim. 


Çekilişime katıldığı halde blogumu izlemeye alamayan, fakat Google Plus'tan çevrelerine ekleyen arkadaşların olduğunu gördüm. GFCden takibe alamamış arkadaşlar, beni bu buton yardımıyla izlerlerse sevinirim. Çünkü aksi takdirde katılımlarını üzülerek geçersiz saymak zorunda kalacağım. 1 hafta içinde kontrollerimi tamamlayıp sonucu açıklayacağım.

İYİ AKŞAMLAR...^_^
post signature

Yorumlar

  1. Merhaba bu fotografı nasıl değiştirebiliriz acaba :/ Bendeki kırmızı kırmızı uyumsuz oldu blogumla :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Detaylıca yazı yazdım şimdi canım, umarım yardımcı olabilmişimdir :))

      Sil
  2. İzlemedeymişim sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman sorun yok demektir :)) İzlediğin için teşekkürler ayrıca ^_^

      Sil
  3. bu faydalı paylasım ıcın tesekkurler ama sızın butonlarını harıka olmus bız bu tur butonları nasıl yapabılırız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğendiğinize çok sevindim :) Şimdi detaylı bir yazı yazdım, hangi programları kullandığıma ve bloga o butonları nasıl eklediğime dair... Umarım yardımcı olur :)

      Sil
  4. Merhaba ben sonucun çekiliş sonucunuzu hiçbir yerde bulamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yeni açıkladım çekilişin sonucunu

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler