Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

KOTON ALIŞVERİŞİM

Merhabalar :)
Eskiden Koton'un bütün kıyafetlerine bayılırdım. Özellikle elbiselerinden bütün beğendiklerimi almaya çalışırdım. Şuan dolabım küçük bir Koton Mağazası...:P Belki yaşımın büyüyor oluşundandan ya da belki şubelerini bir anda çoğalttıkları için (evime yakın 3tane Koton var:) sıkıldım, sıradan gelmeye başladı bir çok şeyi. Artık tek tük kıyafet alışverişi yapıyorum oradan. 
Bugünkü bahsedeceğim alışveriş, aksesuarları üzerine.. Cüzdanlarda müthiş bir indirim vardı. Yazın yazlıkta, yürüyüşlerde vs. cüzdanlar çok kullanışlı oluyor. O yüzden hazır bu kadar da inmişken birkaç çeşit almak istedim. 

Bu Paris-vintage desenli cüzdanlar her gittiğimde hoşuma gidiyordu. %50nin de üzzerinde bir indirimle bu cicilere sahip oldum. Normalde 30TL ama ben 8TL'ye aldım vee çok mutluyum. ^_^
Küpeyi cüzdanları almadan evvel almıştım. O da 6 TL. Kulağımda baya bir büyük durdu, ama çok beğendim tipini yaa, gözleri ışıl ışıl.:)
Cüzdan da 20TL'den 4TL'ye düşmüş. Almasam olmazdı. Bir şekilde kullanırım ben onu.
Bir de burada fotoğrafı olmayan siyah cüzdan var ki içlerinden en şık ve kalitelisi oydu. Onu da annem kendi için aldı. 30TL'den 15TL'ye düşmüştü.
Tüm bunları bir AVM'deki Koton'dan aldığım için çok çeşit kalmamıştı. Belki evin yakınlarında daha farklılarına rastlarım umuduyla bir daha bakacağım. Tabi hala indirim devam ediyorsa aksesuarlarda, çünkü giyimdeki bitti diye biliyorum. :))
İYİ HAFTASONLARI DİLİYORUM...:)
post signature

Yorumlar

  1. Güle güle kullan canım :) Gerçekten çok uyguna almışsın ve hepsi çok hoş gerçekten :D Ben uzun zamandır kotona uğramıyordum, indirimi kaçırmadım umarım :/ Hala devam ediyor mu? Ve tabii inşallah kalımıştır :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim :D Giyimdeki indirim bitti onu biliyorum, ama aksesuarları bilmiyorum :/ Bence yine de bir bak canım:))

      Sil
  2. Bayıldım vintage cüzdanlara
    Hemen kotona bakasım geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlılar dimii :D Gidip bakmalısın :))

      Sil
  3. Güle gülr kullan gercekten cok hoslar ve bedava neredeyse :)) denk gelirsem mutlaka alicam bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ebru :)) Aynen bedavalar neredeyse :D Bir de ben dikişlerine filan çok dikkat ederim, gayet düzgündüler :) Denk gelirsen bir karıştır sepeti :)

      Sil
  4. Cüzdanlar çok ciciymiş güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
  5. bugün ben de aldım mavi olanından :) güle güle kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A ne güzel :)) Çok teşekkür ederim :) Sen de güle güle, güzel günlerde kullan :))

      Sil
  6. Cüzdanlara bayıldım tam benlik =) Güle güle kullan çok çok uyguna almışsın ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :)) Evet epey uygunlar gerçekten :D

      Sil
  7. Hayırlı olsun aldıklarıın :)
    Baya karlı bir alışveriş olmuş ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, baya karlı oldu dediğin gibi :)) Bunları sezon başı alsaydım o yüksek fiyattan, şimdi üzüntüden ağlıyor olurdum :)))

      Sil
  8. Ne kadar uyguna almışsın . Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. cüzdanlara bayılmıştım indirime girsin diye bekledim indirime girmeden bitti :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi yaa...:)) Şimdi daha cici şeyler gelmiş, tarzın mıdır bilmiyorum ama bak mutlaka :))

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler