Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GRATİS ANNELER GÜNÜ İNDİRİMİ ALIŞVERİŞİM

Merhaba :)

Mini minicik bir alışveriş yaptım Gratis'ten. Aslında bir şeyler almak için değil de kart çıkarttırmak için uğramıştım indirimin ilk günü. Feci şekilde bir yağmur olduğu için o gün, mağaza da boş sayılırdı. Rahat rahat raflar doluyken bakabilme imkanını buldum.:) Her indirimde önünden ayrılamadığım The Balm'a bu kez sadece şöyle bir göz attım. Şu sıralar nedense hevesim kaçtı ve iyi de oldu. :) Gerekli gereksiz o kadar şey aldığımı hissediyorum ki son zamanlarda... Her neyse Pastel stantında bir süre takılı kaldım. Her şey gözüme çok sevimli gözüktü o an.. ^_^

İndirimli olarak Pastel'den sadece 204 numaralı 4'lü far paletini ve 16 numaralı allığını aldım. Pastel'de %40 indirim vardı. 09 numaralı 5'li paletini istiyordum kalmamıştı. Sonra 4'lülerin testerlarına baktığımda bu far paletini beğendim, bu da sadece bir tane kalmış, aralarda buldum.:)) Dünkü makyajımda kullandım hemen. Süper renkleri var, yapıları da çok güzel. Yazısını yazarım yakında. (Fiyatı indirimsiz,15 TL civarı.)

Bronz rengindeki allığı rafta yoktu. Tesadüfen stant çekmecesi açık kalmış olduğunu gördüm. Resmen o çekmecelerde büyük hazine var kızlaaar! :) Birazcık karıştırınca buldum bu allığı. Sorunca, direkt kalmadı cevabını veriyorlar stoklara hiç bakmadan. (İndirimsiz olarak 10 TL galiba fiyatı.)

Ojelerin rengi de çok güzel göründü gözüme, onları da aldım. Bildiğiniz gibi ojelerde indirim yok. (Fiyatları 2,85'er TL idi.)

Sonra Dirty Works'ün aşamalı törpüsünü aldım. Eve gelince hemen denedim hatta. Tırnak yapınız inceyse benim gibi, kesinlikle tavsiye etmem, mahvediyor tırnağı benden söylemesi. (Fiyatı indirimli olarak 3 TL idi.)

Kasada ödeme yaparken, ürünlerin koruma bandını açıp içlerini gösteriyorlar artık. Hem bizim hem de onlar için güzel bir uygulama olmuş bence. Kırık mı değil mi, denenmiş mi, denenmemiş mi görmüş oluyoruz. :)

Benim aldıklarım böyleydi. :) 

Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese. Hoşçakalın..:)

post signature

Yorumlar

  1. Güle güle kullan canim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de kendimi tuttum bu sefer. Üç tane oje almışım. :) the Balm standi bostu ama :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz tutmak gerek galiba, yoksa ipin ucu çoook kaçıyor :) Güle güle kullan aldıklarını, ojesiz alışveriş olmuyor yaa dimi :)) Bizim buradakinde balm doluydu ama es geçtim :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullanın çok güzel şeyler almışsınız :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullaan bende bir ablamdan rica ettim .Bronzer ve nemlendirici aldırdım.Yakında elime geçer.
    Ucuz atlattım bende senin gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :)) Sen de güle güle kullan şimdiden :) Valla iyi oldu, al al nereye kadar:)

      Sil
  6. güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler