Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

NIVEA COCOA BUTTER EL VE VÜCUT KREMİ

Merhaba ^_^

Nivea'nın ürünlerini sevdiğimi ve güven duyduğumu daha önceki birkaç yazımda belirtmiştim. Bugün de yaklaşık 4 aydır kullandığım ve çok memnun kaldığım Cocoa Butter kremden bahsetmek istedim. Öncelikle bu krem tarafımdan alındı ve dolayısıyla bütün ürünlerde olduğu gibi bunda da samimi ve objektif yorumlarımı göreceksiniz.

Bir indirim sırasında deneme amaçlı almıştım. Bu kremi alıp deneyene kadar kakao kokusunu sevdiğimi bilmezdim.:) Eve gelir gelmez denediğimde beni ilk cezbeden kokusu oldu. Kokuya aşırı duyarlı birisi olduğum için bazen bende ters teper kokusuyla ön plana çıkan, bakım ve kozmetik ürünleri. Fakat bunda öylesine beni mutlu eden bir şeyler vardı ki anlatamam. Kesinlikle keskin ve rahatsız eden bir tarafı yoktu.

Yapısı normal Nivea nemlendiricilerinden tabiki daha yoğun, ama bu sürümünü kesinlikle zorlaştırmıyor.

Bacaklarım ve kollarım aşırı kurular. Çok sinir bozucu şekilde özellikle banyo sonrası gergin olurlar. Aldığım gün hemen kullanmaya başladım. Banyo sonrası bacaklarıma, kollarıma, ellerime sürüyorum. Yumuşacık bir his uyandırıyor, anında emiliyor. Gerginliği alıyor ve kalıcı yumuşaklığı devam ediyor. 

Kokusunu çok beğendiğimi söylemiştim, fakat bunun yanında gün boyu bir kalıcılık beklemeyin kokusunda. 3-4 saat sonra tamamen yok oluyor.
İçeriğinde sonlara doğru bir tane paraben türevi var. Açıkçası artık çok fazla takmıyorum bu duruma. Sonuçta kullandığımız bu tarz ürünler doğal değil, kim bilir etkisi kanıtlanamamıs daha ne çok kimyasal madde içeriyorlardır da biz tek parabene takılmışızdır. :)
Ambalajı büyük, 200ml,  bunun yanında da gerçekten epey bereketli bir ürün. Daha minik boyutları var mı bilmiyorum, ben aradım bulamadım. Çantaya atmalık küçük boyları da olsa iyi olurdu aslında.

Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 12-13 TL civarındaydı. İndirimleri takip ettiğinizde yarı fiyatına bile alabilirsiniz.

HOŞÇAKALIN :)
post signature

Yorumlar

  1. Paraben konusunda seninle aynı fikirdeyim :) kanserin başlıca sebeplerinden biri de genetik faktörü zaten. Parabenli krem sürdün diye hemen göğüs kanseri olmazsın yani. Blog yorum kısmını da batırmayım fazlaca..

    Bu kremi bende çok seviyorum daha doğrusu kokusu güzel ve orta derecede kalıcı olması benim çok hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Senacığım, aynı fikirdeyiz bu konuda :)) Kokusu kesinlikle artı puan kazandırıyor :) Güle güle kullanalım ikimiz de ^_^

      Sil
  2. Kakao vanilya white musk..cok sevdigim kokular hani nerde olsalar hemen alacagim turden :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bu krem de tam size göre demek ki :) Vanilya veya kakao kokuları bazı ürünlerde bayıcı ve rahatsız edici bir hal alıyor, ama genel olarak ben de bu tarz kokuların hafif olanlarından hoşlanıyorum:)) Tıpkı bu kremdeki gibi...^_^

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler