Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

ESSENCE QUATTRO EYESHADOW | 11 sea my eyes!

Sea my eyes
Merhaba,
Essence'in çok tatlı renklerden oluşan, "Sea my eyes!" adlı, minik 4'lü paletinden bahsetmek istiyorum bugün. Essence markalı ürünlerin her ne kadar ambalajları çok kaliteli malzemelerden yapılmış olmasalar da tasarımlarındaki şirinlikleri beni kendisine çekiyor. "Sea my eyes!" ı ilk gördüğümde  renkler çok spor gelmişti gözüme. Genellikle hep nude tonlarında, daha ağır renklere sahip paletlerim olduğu için farklılık olsun diye ve en çok da  petrol mavisi ile toz pembesine görünce vurulduğum için alıvermiştim. :)
Birbirine uyumlu renkleri; ister tek tek kullanımda, ister renkler arası geçişler yaratarak gölgeli göz makyajı uygulamalarında gayet pratik ve kullanışlı.
Renklerin yapıları, yumuşaklıkları ve pigmentasyonları birbirinden farklılıklar gösteriyor. Ne yazık ki tamamının da yapısını beğendiğimi ve tamamını kaliteli bulduğumu söyleyemeyeceğim.
Sedefli, ışıltılı görünüme sahipler. 

Pembe renk en toz toz olmaya ve dökülmeye müsait yapıda olanı. Yapısını ve pigmentasyonunu en çok beğendiğim ise en koyu renk. Diğerlerine oranla daha yumuşak ve daha kremsi yapıda.


Birkaç kez üstlerinden gitmemle elde edilen renkler ise işte bu şekilde. Görüldüğü gibi pembe çok fazla belli olmuyor, ama göz pınarlarını veya kaş altlarını hafif aydınlatmak amacıyla kullanılabilir. Ben bazen sadece bu rengi göz kapağıma uyguluyorum, göz kapağımın rengini biraz olsun dengelediğini düşünüyorum. Gri ise, çok kendini belli etmese de hoş, ama sıradan bir renk. Petrol mavisinin performansı da başarılı denilebilecek cinsten. :) En koyu gri, kirpik diplerine eyeliner şeklinde uygulanabilir, yapısının buna müsait olduğunu düşünüyorum.

Kalıcılıkları ne yazık ki çok iyi değil, belki bazlı uygulama bu durumu kurtarabilir.

Fiyatı normalde 10 TL civarı diye hatırlıyorum, ama bazı renkler zaman zaman 3,5-4 TL'ye düşüyorlar.

Siz Essence'in göz ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

HOŞÇAKALIN...
post signature

Yorumlar

  1. Ben daha hic kullanmadim. Ama bi cekilisten kazandim 3d farı da kullanacagim yakinda inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3d farları çok şirin görünüyorlar :) İnsallah pigmentasyonları da iyidir, güle güle kullan ^_^

      Sil
  2. Bende bu paleti petrol rengine aldanıp almıştım :) Güle güle kullan canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Petrol mavisi cidden çok çekici duruyor :) Sağol canım, sen de güle güle kullan :))

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler