Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

DEKORASYON FİKİRLERİ - FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ

Teknolojik araçların gün geçtikçe gelişmesiyle birlikte hepimiz büyülerine kapıldık. Fotoğraf makinaları, telefonlara, bilgisayarlara entegre edilmiş bir şekilde hayatımızda daha da çok yer almaya başladı. Her anımızı kareleyip sosyal medya ağlarında paylaşır hale geldik. Peki o güzel anlarımızı evimizin her köşesinde görmek ve gördükçe de tebessümle hatırlamak istemez miyiz? Bunun en büyük yardımcısı "Fotoğraf Çerçeveleri"nden bahsetmek istiyorum; tasarımları, çeşitleri, şekilleri, konumlandırılmalarından...
Bu yazımda naçizane farklı örnekler, bilgiler ve fikirlerle karşınızdayım.
  • Öncelikle duvarlarınızda çerçeveleri konumlandırmanız için örnek  taslaklar ile başlıyorum.
#Photowall arrangement ideas~
  • Pastel renkler birbirini nasıl da tamamlamış... Ayrıca tekdüzelikten kurtulmak için köşeli formların yanı sıra oval form da kullanılmış. Bu da tasarıma ayrı bir şıklık kazandırmış.
  • Burada ise yine mantık olarak aynı ama form olarak farklı bir tasarım göze çarpıyor. Gerçekten çok sevimli ve sıcak bir ortam oluşturmuş.
  • Bu tasarım ise çok farklı, başarılı ve bir o kadar da kullanışlı bir çalışma bence. Sizce de öyle değil mi? :)
  • Bununla da bir soy ağacı çalışması yapabilirsiniz veya bebeğinizin gelişim periyotlarını kareleyip ölümsüzleştirebilirsiniz.
PHOTO GALLERY WALL
  • Sevdiklerinizi her dakika her saniye hatırlayabilmeniz için saat örneği...
[clock.png]
  • Siz de denemek ister miydiniz? Basit ama bir o kadar da şık ve ilginç bir fikir.
Happiness
  • Çocukları veya ruhu hep çocuk kalanları sevindirecek, çok sevimli bir çalışma. Renklerin uyumuna da diyecek söz yok doğrusu. :)

Çeşitler saymakla ve paylaşmakla bitmez. En ilginçlerini ve güzellerini buldukça yazımı güncelleyeceğim arkadaşlar.
HOŞÇAKALIN... :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler