Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

CETTUA SİYAH NOKTA TEMİZLEYİCİ BANT

Bugün, siyah noktalarla savaşımda denediğim son yöntemin aracını sizlerle paylaşmak istedim: Cettua Siyah Nokta Temizleyici Burun Bandı :) Birçok blogta yazısını okudum, araştırdım. Memnun olan da var olmayan da... 
Bakalım ben memnun kalmış mıyım? :)

Gratis'ten edindiğim bu ürün, kullandığım ilk burun bandı oluyor. Bu nedenle ne yazık ki diğerleriyle kıyaslama yapamadan görüşlerimi bildireceğim.
Kutudan 6 adet küçük paket çıkıyor. Tek kullanımlık burun bantları ayrı paketler içinde bulunuyor. 
İçeriğinde bulunan kömür yardımıyla gözeneklere dolan kirleri temizlediği yazıyor. Ne kadar doğru bilemiyorum.:)

Temiz cilde burun ıslatılarak uygulanıyor. Ben daha iyi sonuç alabilmek için banyodan sonra yapmayı tercih ediyorum, çünkü bildiğiniz gibi banyo sonrası gözenekler açık oluyor.
Yumuşak kısmı burnunuza gelecek şekilde yapıştırıyorsunuz ve biraz bastırıyorsunuz. Nedense  ben yapıştırmakta zorlandım.
15-20dk beklememiz gerekiyor. 10. dkdan sonra zaten sertleştiğini hissediyorsunuz.
Süre dolunca uçlarından tutup nazikçe kaldırıyorsunuz.

Sonuca gelecek olursam, tüm siyah noktalarımı temizlediğini söyleyemeyeceğim; ama bir kısmını gerçekten temizledi.:) Daha sonra gözenekleri sıkılaştırmak amacıyla, Clean&Clear'ın siyah nokta temizleme losyonunu kullandım.
Ben 2-3 haftaya bir kullanmayı düşünüyorum. Uzun bir süre bir kutu yetecek gibi görünüyor.:)
Diğer markaların temizleyici bantlarını kullanmamış olsam da fiyatı uygun olduğu için bu ürünü, denememiş olanların denemesini tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam 3.75 TL gibi bir fiyat ile satılıyor. 

HOŞÇAKALIN...:)

Yorumlar

  1. Merhaba
    Gratislerde görür ve hep merak ederdim oldukça faydalı oldu teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:) rica ederim, faydalı olduğuna çok sevindim:)

      Sil
  2. ben de watsonstan bir benzerini edinip yorumlamıştım. Aslında yüzeysel siyah noktalar için ideal bşy bu bantlar. ama derindekiler için imkansiz! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle :) Deri altındakileri temizleyemedi:)

      Sil
  3. ben kuaförde kaş alırken sirle burun bölgemi de aldırıyorum siyah noktalar çok güzel çıkıyor ama işte ben tonik kullanmadığımdan :( o bölgedeki gözenekleri genişlemesine neden oldum galiba bundan sonra cilt sıkılaştırıcı tonik kullanacağım..
    bu bantları da denemeyi düşünüyorum artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tonik oldukça etkili oluyor aslında, biraz yakıyor ama olsun:)beğenen de var beğenmeyen de ama denemeni tavsiye ederim...

      Sil
  4. Merhaba :) Teşekkür ederim... Uğruyorum blogunuza hemen :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler