Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

MAYBELLINE MOISTURE EXTREME COLLAGEN LIPSTICK 60/425

Merhaba Arkadaşlar:)
Kısa bir süre önce aldığım Maybelline'nin rujundan bahsetmek istedim sizlere, Maybelline Moisture Extreme Collagen Lipstick 60/425

Kendisi belki çok severek ya da hiç sevmeyerek kullandığınız, belki de sürekli mağazalarda dikkatinizi çekmiş olan bir ürün olabilir. Benim ise her seferinde, bir şekilde, elimin gittiği ve sonunda aldığım bir ruj.:)
Almış olduğum renk, en başta da belirttiğim gibi 425 numaralı Fresh Apricot. Her ne kadar kayısı demiş olsa bile şeftali tonlarında, tam yazlık, bıcır bıcır bir renk.:)
Rengi kadar özellikleri de yaz ayına uygun. İçerdiği shea ve jojoba yağı, dudakları nemlendiriyor ve SPF 15 özelliği olduğu için de zararlı güneş ışınlarından bir miktar koruyor dudaklarımızı. Dudak dolgunlaştırıcı özelliğini de es geçmemek lazım.:)
Yapısını, sürülüşünü ve sürüldüğünde verdiği renk yoğunluğunu Nivea'nın lip balmına çok benzettim. Yani aslında çok çok hafif ve yumuşak bir yapısı var. 

Güzel özelliklerinin yanında beğenmediğim yönleri de var. Peki bu olumsuz özellikler neler derseniz, buyrun okumaya devam edin: :)
  1. Öncelikle dudak çizgilerini çok belli ediyor, çizgilerin içlerine doluyor ve orada birikebiliyor.
  2. Dudaklarınıza bu ruju sürmeden önce çok iyi bir peeling gerekiyor, aksi takdirde dudakta hiç hoş görünmüyor.
  3. Fotoğrafta her ne kadar mat görünse de dediğim gibi Nivea'nın yapısına çok benzer, ondan bir tık daha hafif hatta. Bu nedenle çok sık tazeleme ihtiyacı duyabilirsiniz.
Hafif yapılı, koruyuculu ve nemlendirme özelliğine sahip bir dudak ürünü arıyorsanız kesinlikle tavsiye edebilirim. Uygun da bir fiyatı var, 9-10tl civarında.:)

Siz daha önce bu ürünü kullanmış mıydınız? Yorumlarınız nelerdir?

HOŞÇAKALIN...:)

Yorumlar

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler