Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GOLDEN ROSE LIPSTICK

Merhabalar :)
Ürün inceleme serime bugün, rengini ve yapısını çok severek kullandığım bir dudak ürünü ile devam etmek istiyorum, Golden Rose Lipstick.


Oldukça klasik bir ambalaj tasarımı var. Piyasadaki bazı markalara oranla, tasarımının çok fazla albenisi olmasa da serinin renk skalası çok geniş. Aradığınız rengi veya size yakışanı bulma ihtimaliniz yüksek.:) Buradan diğer renklerine de ulaşabilirsiniz.

Benim elimdeki 128 numaralı olanı. Rengini aşağıdaki fotoğraflarda göreceksiniz. Bence harika, fazla söze hiç gerek yok.:)
Tam nar çiçeği tonu. Benim şu yazımda bahsetmiş olduğum, Maybelline rujuna çok benzer bir tonda aslında. Farkı, Golden Rose'un mat ve rengini daha iyi veriyor olması, dudak kusurlarını belli etmemesi. 

Olumlu Özellikleri:
  1. İçeriginde E vitamini bulunuyor. Besleyici olması güzel bir özellik.
  2. Dudakları nemlendirmesinden ben memnunum. 
  3. İçerisinde pırıltı, sim vs, bulundurmaması benim için olumlu bir özellik.
  4. Sürümü çok rahat, kolayca dudağa yayılıyor ve pürüzsüz duruyor.
Olumsuz Özellikleri:
  1. İçeriğinde alkol, paraffin ve paraben var. :( Bu durumu sevmedim ama.
  2. Güneşin zararlı ışınlarından koruma özelliği, yanlış hatırlamıyorsam yok.
Kolumda size göstermek için denedim. Verdiği renk yukarıda gördüğünüz gibi. Dudakta da aslından çok farklı durmuyor, yani en azından benim dudağımda.:)

Benim düşüncelerim bunlar arkadaşlar.:) Yaza çok uygun bir renkti, kışın kullanır mıyım kullanmaz mıyım belli olmaz, çünkü kış aylarında biraz daha koyu renklere, kırmızılara, mürdümlere, bordolara, yöneliyorum.:)

Fiyatı 11,5 - 12 TL civarı gibi olması gerek. Yani oldukça da uygun.:) Ayrıca 24 ay da ömrü var.

Siz Golden Rose'un bu serisini denemiş miydiniz? Golden Rose rujlarından memnun musunuz?

HOŞÇAKALIIIINNN...  :)

Yorumlar

  1. buna benzer rujum war fakat golden rose un bu rengini biyerde görmüştüm numarasını arıyordum şimdi buldum sayendee bayılıorum turuncu rujlaraa=))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa çok sevindim canım yazım işe yaradı demek :D Ben de çok seviyoruum, kendime fazla yakıştırmasam da inatla kullanıyorum:))

      Sil
  2. ben bu ruju deneyip çok sevmiştim ama aklımdan cıkmış burda okudugum iyi oldu gidip alym bari :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihih masraf mı çıkarttım ne? :D Şaka bir yana uygun fiyatlı bir ürün rengi de güzel, tavsiye ederim :))

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler