Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

ESSENCE CRAKING TOP COAT (Çatlayan Oje)

Merhaba Herkese:)

Önceki haftalarda Ojebalonjoje'nin konuk yazarı olmuştum ve bu yazım şurada yayınlanmıştı aslında. Bugün, ne zamandır oje yazısı yazmadığımı düşündüm ve blogumda da bulunsun diyerek tekrardan sizlerle paylaşmak istedim,  Essence nail art CRAKING top coat 'ı :) Günün ojesi ilan etmiş olayım kendisini.:)

İlk başlarda bu kadar ayrıntı dolu ojelere pek sıcak bakmasam da bunu bir deneyim istedim. İyi ki de denemişim, çünkü çok sevdim.

oje

Ben bu ojeye sihirli oje diyorum, saniyeler içinde bambaşka bir renge ve dokuya bürünüyor tırnaklar.:) Daha sürerken craking efekti ortaya çıkıyor. İlk sürdüğüm anki değişimi görünce çocuklar gibi sevindim.:)


Essence Craking Top Coat'ı uygulamadan önce alt kata sürmek için doğal tona yakın 2 oje tercih ettim. Canlı renkler seçseydim, çok karmaşık bir görüntü ortaya çıkacağını düşündüm. Benim seçimim Cecile 82 ve 83 nolu ojelerden yana oldu.


Bu şekilde sürdükten sonra, Essence'i uyguladım. Craking top coatın uygulaması da tıpkı klasik ojeler gibi.


Sonuç ise bu şekilde oldu:.:) Arkasına yazana göre 30 saniye içerisinde, benim deneyimime göre 30 saniyeden daha kısa bir süre içerisinde, çatlaklık efektine ulaşıyorsunuz.:) 

Ayrıca bu ojeyi uygularken fark ettiğim bir şey oldu, eğer alt kata uyguladığınız oje tam kurumamışsa ve çatlayan ojeyi de üzerine kalın bir kat sürmüşseniz, daha derin çatlaklar ve daha derin parçalar oluşuyor. Yukarıda gördüğünüz gibi ince çatlaklar için alt katın kurumasını bekleyin ve ince bir kat craking top coatınızı uygulayın.:)

Üzerine NYC Turbo Dry Top Coat uyguladım ve kurumaya bıraktım. NYC'nin hızlı kurumada payı büyük olsa da Essence Nail Art Craking Top Coat da kuruma süresini zorlamadı.:)

Siz nasıl buldunuz? Umarım beğenmişsinizdir.:)
HOŞÇAKALIN...:)

Yorumlar

  1. Çatlayan ojeleri nedense sevemiyorum. Ama bunun rengi çok güzeeeel bir elektrik mavisi:) Sende iyi durmuş. Güle güle sür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Benim de çok sevdiğim söylenemezdi, ilk kullanışımdı ve beklediğimden çok daha güzel geldi gözüme :))

      Sil
  2. Çok güzel yapmışsın vallaha bende çok sevmem ama canım sana yakışmış bu güzelde çatlamış essence de bunu görmemiştim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler