Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

TAVSİYE KANALI - HER MELEĞE LAZIM KAMPANYASI

Merhaba Arkadaşlar:)
Yazın Tavsiye Kanalı'na üye olarak Tavsiye Meleği olmuştum (Tavsiye Meleği kulağıma çok şirin geliyor:). Çok kısa bir süre önce D Shopping' in "Her Meleğe Lazım" kampanyasından davet almıştım ve büyük bir merakla katılmıştım. Bugün, içinde çok şeker bir hediyenin de olduğu bir paket geldi kendilerinden.:)

Merak edenler için kutunun içeriğinden söz edecek olursam,
  • D Shopping 3 adet 100 TL ve üzerinde kullanabileceğiniz 10 TL lik indirim kuponu. (Daha çok indirim olsaymış iyiymiş :P )
  • D Shopping Sonbahar 2013 kataloğu.
  • Minik, cici bez cüzdan.:)


Kataloğu hemen inceledim ve dağıtmaya başladım bile.:) Harika ürünler var. Her aradığınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. Mutfak gereçlerinden, güzellik ürünlerine, kırtasiye malzemelerine, elektronik eşyalara...
Bu da şirin hediyem.:)

"DShopping'e bir de buradan bak!"
Facebook'tan ulaşmak için tık tık
Twitter'dan ulaşmak için tık tık
Youtube kanalı için tık tık
0212 464 64 64
D-Smart Kanal 51 / Türksat 3A Uydusunda

Tavsiye Meleği olup fırsatlardan yararlanmak için Tavsiye Kanalı'na buyrun.:)

HOŞÇAKALIN:)

Yorumlar

  1. güle güle kullan sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. para alıyorlarmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, almıyorlar. Sitesinden daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin

      Sil
  3. güle güle kullan tatlım :) ben de oraya üyeyim ama maillerime uzun süredir bakamadığımdan tüm geçmiş kampanyaları kaçırmışım. Darısı bir dahakilere artık :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :)) Hiç belli olmuyor ne zaman bir kampanya başlayacağı, arada bir kontrol etmek lazım galiba mailleri :) İnşallah bir dahakini kaçırmazsın :))

      Sil
  4. merhaba :)
    beNde üyeyim ama haLa tam oLarak NasıL işLediğiNi çözebiLmiş değiLim :)
    Ne NasıL Nereye yorum yapıcaz yada NerdeN davet geLicek (çüNkü baNa geLeN gideN bişi yok) biLmiyorum :)
    güLe güLe kuLLaN hediyeNi caNım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:)
      Mailini ara ara kontrol etmeyi ihmal etme:)) Maile kampanya için davet gönderiyorlar, haber veriyorlar, sonra sitesine girip kampanyaya katılıyorsun. Kampanyaya katıldığın zaman yorum kısımları sana açık oluyor :) Yorum yapıyorsun ve bu şekilde katılmış oluyorsun:)
      Teşekkürler canımm:D

      Sil
  5. 18 yaş sınırı varmış

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler