Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

TIME BALM CONCEALER

Merhabalar:)

Yine çok sevdiğim bir The Balm ürünüyle karşınızdayım, Time Balm Concealer. Ne zamandır yazısını yazmak istiyordum, fakat nedense bir türlü sıra gelmedi. Hakkında çok fazla yazıldı, çizildi biliyorum; ama ben de görüşlerimi söylemeden duramadım. Henüz almamış olanlar bir de benden dinlesinler istedim.:)

İlk başta klasik özelliklerinden bahsetmek gerekirse, görüldüğü gibi minik bir kavanozun içerisinde duruyor. Ürün 7,5 g ve 24 ay ömrü var. 

Bu kadar minik bir kavanozda olduğuna hiç bakmayın, kullan kullan azalmıyor, oldukça bereketli bir ürün. Aylardır kullanıyorum, neredeyse tamamı duruyor.:) Bendeki rengi light/medium.
Küçük de bir süngeri var içinde. Hiç kullanmayı denemedim, çünkü kirlenince gıcık oluyorum. Şu an bile kirli görünüyor hoşlanmıyorum o görüntüsünden.:) 

Fotoğraftan da anlaşıldığı üzere, oldukça katı bir yapısı var. Hatta bu yapısı, kış aylarında kullanırken biraz uğraştırıyor. Parmaklarımı üzerinde gezdirerek alma mecburiyetinde kalıyorum, ne kadar hijyenik tartışılır, ama o şekilde iyi bir sonuç veriyor. Parmağımın ısısıyla eriyerek kolaylıkla sürülüyor.

Katı görünüşü sizi yanıltmasın, aslında sürerken ince bir yapısının olduğunu fark edeceksiniz. Dediğim gibi 24 aylık ömrünün sonuna kadar bitmez bana kalırsa, çünkü çok az miktarı benim için yeterli oluyor.

Ben genellikle göz altlarımda kullanıyorum, büyük göz altı problemlerim yok, kapatıcılığından da memnunum. (Light/medium almıştım, keşke bir açık tonunu alsaymışım diye düşünmeden edemiyorum ama.:)  Herhangi bir sivilce vs. durumunda da kapatıcılığı ortanın biraz üstü diyebilirim. 

Göz altlarım ve kapaklarım yağlı değildir, normaldir. Herhangi bir kurutma, tahriş görüntü bozukluğu yaratmadı.:) Ama bence göz altları yağlı yapıda olanların daha rahat kullanacağı bir ürün diye tahmin ediyorum, çünkü uygulaması kolay olacağı için daha yüksek bir performans elde edebilirler.

Bu kapatıcıya sahip olmayı düşünenler aydınlatıcı bir özellik beklemesinler, aydınlık gösterme durumu ne yazık ki yok. Olsaymış vazgeçilmezim olacakmış.:P

Yazın başına kadar kullanıp ara verdim bu ürüne ben, Essence'nin likit yapıdaki concealerıyla devam ettim (Yazısı gelecek.) Nedenine gelecek olursam, yazın çoooooook sıcak zamanlarında göz altlarımı terletti. Yapısı ince desem bile likitin yerini de tutmuyor. Şimdi havalar biraz biraz normale dönünce ben de kaldığım yerden bu time balmıma devam etmek istedim.:)

Bildiğiniz gibi sadece Gratis lerde bulabileceğiniz bir ürün. (Neyse ki Gratis var, neyse ki evime çok yakın... Yoksa haftanın erkek arkadaşımı nerede esir ederdim. :)))

 Ürünün fiyatı, çok iyi hatırlayamamakla beraber, 20-25 TL civarındaydı sanki. Yanlışsa düzeltin lütfen.:)

The Balm'ın bu ürünü hakkındaki görüşleriniz neler? Kullandınız mı, memnun kaldınız mı?

Sevgiler...HOŞÇAKALIN:)

Yorumlar

  1. the balmın bu ürünü ilk kez gördüm desem :) ve yorumlarını okudum güzel bi post olmuş eline sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  2. Diğer ürünleri çok daha renkli ve albenili olduğu için bu gözünden kaçmış olabilir tatlım :)) Aaay çok teşekkür ederim, beğendiğine sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. Bende almak istiyordum ama blog satıslarında hep en açık rengine denk gelıyorum buralarda da gratıs olmadıgından denk gelmedı bir türlü .Alırsam sanırım bu renk tam bana göre :)))
    Güle güle kullaaaaan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canıım, umarım sen de kısa süre sonra istediğin rengi bulabilirsin:)) Bu renk benim de ten rengime çok uyuyor, açığın iki koyusu galiba bu, ama göz altlarım için bir ton açığı bana daha iyi gidermiş sanırım:)

      Sil
  4. Güzel bir ürüne benziyor teşekkürler yazı için, indirimde bulursam mutlaka alırım artık!

    YanıtlaSil
  5. Bende light clair rengini aldım ve bana bir ton açık kutusunda çok koyu görünüyor olsada aldanmayın yoğun bir kapatıcı aslında beğendim hakkını yememek lazım :) güzel kapatıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ambalajında çok koyuymuş gibi görünüyor.:) İlk başta beni korkutmuştu ama koyu olmayan doğal bir rengi var

      Sil
  6. bende bugün aldım göz altım için çok iyi güzel geldi bundan sonra bunu kullanacağım. ( ayşegül)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir kapatıcı, güle güle kullanın :)

      Sil
  7. Bn de bugün aldm ama göz altım çok kırışl değil ama daha kırışık göstrrdi sankimm 😒

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki miktarını biraz fazla kaçırmış olabilirsiniz yeni aldınız için :) Çok çok az sürdüğünüz zaman ve tampon hareketlerle uyguladığınız zaman çizgilere dolma yapmıyor:) Likitlerden daha yoğun bir yapısı olduğu için likit kapatıcı uygular gibi uygulamamak gerek benim fikrim ^_^ Güle güle kullanın bu arada

      Sil
  8. Ben de kapatıcılık konusunda memnun kaldım. Yazın da çok aydınlatıcı olmu emeğine sağlık .:) Ben de yeni blog açtım daha yepyenii herkesi bekliyorum :) http://tisikkirlir-sipirmin.blogspot.com.tr/ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim:) memnun kalmana sevindim :)

      Sil
  9. Ben bu urunu alicam ama hala gratiste satiliyir mu bide kesin fiyati ne??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala gratislerde bulunabilir. Kesin fiyatini ogrenmek icin gratis e ugrayabilirsiniz

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler