Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

AVON INFINITIZE MASKARA

Merhabalar:)

Bugün hiç memnun olmadığım bir ürün ile karşınızdayım: Avon İnfinitize Maskara. Şimdiye kadar genelde beğendiğim ürünleri ve orta düzeyde memnun kaldığım ürünleri yazdım. Bu sefer de bir farklılık olsun.:)

Kirpiklerim yeterince uzun ve gür olduğu için normalde kafamda şöyle bir düşünce vardı, hangi maskarayı kullanırsam kullanayım hep memnun kalacağım... Ne yazık ki çok yanLış düşünmüşüm, bu ürünle bunu anladım. 


Zaten şöyle gıcık turuncu bir ambalajı var, o kısmı itici geldi ilk etapta.:) Ambalajının tek iyi özelliği kapağını çevirirken tık diye bir sesin gelmesi ve tamamen kapandığını anlamış olmam.

Fotoğraf makinam çok orijinal özelliklere sahip olmadığı için fırça kısmını tam odaklamayı başaramadım.:) Bilmiyorum fırça yapısı anlaşılıyor mu? Fırçası helezon şeklinde ve plastik! Kullanırken kirpik diplerine geldiği an, diken batıyormuşçasına nasıl acıtıyor anlatamam. 

Sürdükten sonra o gür kirpiklerimi öyle bir tuhaf yapıyor ki... Birbirine yapışıyor, karman çorman bir hale geliyor, anlayacağınız doğal hacmini bile alıp götürüyor.

Kullanım ömrü ise açıldıktan sonra 3 ay, neden o kadar kısa süre bilinmez...

Dediğim gibi sadece kapağını çevirirken çıkan tık sesini sevdim, fakat bazen açarken, o  gördüğünüz siyah kısım var ya, işte orası fırçayla birlikte çıkıyor. Bir de onu takmaya çalışıyorum geri. 

İnat ettim bitene kadar ya da kuruyana kadar kullanmaya.:)) Nedense ne zaman bir Avon ürünü alsam mutlaka bir sorun yaşıyorum. Daha önce de kalem şeklindeki likit eyelinerını almıştım. İkinci sürüşümde kullanılamaz hale geldi. Söylemeden geçmeyeyim, Avon'un ojelerinden memnun kaldım ama. :)

Bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı arkadaşlar? Bende mi bir sorun var acaba ya da?:)
...HOŞÇAKALIN...

Yorumlar

  1. Sorun yasiyorsun cunku urunleri gercekten taniyan ve para dusunmeden onceligi musteri memnuniyeti ile satis yapan birinden almalisin. Ben olsam sana bu urunu asla satmazdim :) Urunlerin %90nini denedim cunku.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun canım:/ Ben direkt olarak satan kişiyle muhattap olmadığım için böyle oldu ne yazık ki:(

      Sil
  2. Ben cok begendım hatta ıkıncı favori ürünüm oldu ..Benım kırpıklerımı tek tek ayırıyor hatta uzatıyorda kocaman sevgiler öpüyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki etkisi kişiye göre, kirpik yapısına göre değişiyor, bana yaramadı desene :((
      Sevgiler...

      Sil
  3. Aslındabu üründen şikayet eden ilk kişiyi gördüm :)
    2Yıldır Avon temsilci ve takım öncüsüyüm.ve temsilcilerimin müşterileri stoklayarak alıyor.Okulda hocalarım ( Üniversitede ) bunu istiyor. Yani demem o ki . Ürün sorunlu çıkmış olabilir. Satın aldığınız temsilciye tekrar verin değişime yollayıp size tekrar istesin. Böyle bir hakkınız var..

    Avon ürünlerinin kötüleri elbette var ben de sevmediğim ürünlerini bulabiliyorum. Ama bu maskara çıkalı çok olmadı ve ben gerçekten ilk defa sizden duyuyorum. Hele o siyah yerin çıktığını sizden duydum ve gerçekten bu durumla karşı karşıyta kalmış olmanıza üzüldüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de üzüldüm :( dediğiniz gibi bana gelen ürün sorunlu çıkmış da olabilir, bilmiyorum.. Avon ürünlerini ben genellikle 3. kişilerden alıyorum yani satıcıyla birebir görüşmüyorum, demek ki böyle yapmamak gerekmiş

      Sil
    2. En azından ürünü almadan internette bakabilir. Ya da hiç çekinmeden her zaman bana da sorabilirsiniz :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim ilginiz için, alacağım bir ürün olursa size sorarım öyleyse:)

      Sil
  4. Merhaba canım .Bende bu maskarayı kullanan bir insanım .Aman aman bir maskara olmadığının bende farkındayım ama yine de benim kirpiklerimi birbirine dolaştırmadı .Fırça yapısının farklı olmasından dolayı ilk bende sevmedim gözümü acıttım .Sonra elim alışınca bayağı güzel gelmeye başladı .Hatalı üretim olabilir mi acaba senin ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir fikrim yok canım belki de hatalıdır.. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum Kirpik diplerine yaklaştırmıyorum hiç artık, ama ister istemez bir şekilde değiyor:/ Bakalım biraz daha kullanayım belki dediğin gibi ben de alışırım :)

      Sil
  5. merhaba, ben de bu ürünü kullandım ve yazına olduğu gibi katılıyorum, hatta twiteterda da avona bu memnuniyetsizliğimi dile getirdim. berbat bir ürün... benim en büyük şikayetim de ergonomiksizliği oldu. 15 yıldır makyaj yapıyorum bu ürünle sanki ilk defa makyaj yapıyormuş gibi kaşıma gözüme bulaştırdım :) öte yandan basta benim de kirpiklerimi birbirine dolaştırdı, yapıştırdı ama kullandıkça bu şikayetim azaldı, rimel bitmeye yakın memnuniyet yaratacak bu gidişle :) şaka bir yana gerçekten de tekrar kullanmam dediğim bir ürün oldu... sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aynı fikirdeyiz:) Fırçası çok kullanışsız:/ Alt kirpiklerime sürmediğim halde alt kısma bile bulaşıyor... Nasıl oluyor anlamış değilim :) Benimle aynı dertten muzdarip olan birisinin olmasına sevindim, bende mi bir sorun var diye düşünmeye başlamıştım:) Çünkü ilginç bir şekilde, bu ürünü sevenin sayısı oldukça fazla gibi görünüyor :S
      Sevgiler:)

      Sil
  6. Ürün muhteşem çokmseverek kullanıyorm

    YanıtlaSil
  7. Bence harika bir urun favori maskaram bende ise yaradi herkesin kirpik yapisi farkli tabi birde kullananlardan maybelline in hangi maskarasini onerirsiniz rocket volume guzelmi???

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler