Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

KENDİNİZE AİT BİR KÖŞE İSTER MİYDİNİZ?

Günün yorgunluğunu çıkarabileceğiniz, kitabınızı okuyup kahvenizi yudumlayabileceğiniz ya da filminizi izleyebileceğiniz minicik bir köşe oluşturmaya ne dersiniz? Böylelikle hem stresinizi atmış olacaksınız hem de taptaze bir enerjiyle devam edeceksiniz gününüze. 

İhtiyacımız olan eşyalar nelermiş bir bakalım. :P


Sade bir koltuk, yine sade ve zarif bir abajur, pembiş bir yastık, modern ve klasik çizgiler arasında gidip gelen bir vazo, 1-2 parça vintage tarzında aksesuar veee çıtı pıtı çiçek desenli bir kupa seçtim kendimeee.:) (Hayali bile güzel oldu.:)

Ben floral desenlerden ve pastel tonlardan yanayım.:) Bana hem mutluluk veriyor hem huzur ^_^ Ayrıca beni yansıttığını düşünüyorum.

Peki sizi yansıtan desenler veya renkler neler?

HOŞÇAKALIN, sevgiyle kalın 

Yorumlar

  1. Bir de bu seçtiklerinizi cam kenarına koyacaksınız hava da yağmur olacak ev sıcacık ... Elinize kitabınızı alacaksınız ve yanınızda sıcak bir çikolata yada kahve :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaah ne güzel olurduuuu:)) Hele bir de kış geliyor ki tam keyif yapılacak zaman ve mekan:)

      Sil
  2. Bundan harika mim olur yalnız :) Ve gerçekten senin köşeni düşünmesi bile huzur verici :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa hiç aklıma gelmemişti, gerçekten güzel bir mim konusu olurmuş. Aklımda kalsın bu :) Teşekkürler:)

      Sil
  3. Pastel renklerin hastasıyım özellikle pembe. Ne kadar hoş bir paylaşım. Cok ama cok teşekkürler özellikle bu kadar huzurlu bir paylaşım için. Ben pastel tonları cercevelere takıntılıyım bu ara. Evimin her köşesinde her detayda mevcut.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorum için gerçekten cok teşekkür ederim :)) Ne kadar güzel zevklerimiz benzer öyleyse:) Ben de pastel renk aksesuarlara bayılıyorum:)

      Sil
  4. Yatakodama boyle bir kose yapmak istiyorum yaptigimda blogumda paylasicam paylasimiz icin tskler:( blogumu ziyaret ederseniz cok mutlu olurum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ne kadar güzel kesinlikle paylaşımınızı merakla bekleyeceğim:) Gelecek için bana da fikir olur :) Hemen blogunuza geliiyorumm

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler