Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

ROSSMANN ALIŞVERİŞİM: %50 İndirimden Aldıklarım

Merhaba Herkese:)

Rossmann'ın yapmış olduğu o güzel indirimden ben de yararlandım. Aslında indirimin ilk günü hemen gidip yaptım bu alışverişi, fakat yazısını yazmak bugüne kaldı.

Bildiğiniz gibi Down Under, Elseve, Bioblas, Gliss, Pantene, Colgate, Orkid, Palette, Diadermine, Nivea, Garnier, Neutrogena, Loreal, Maybelline, Rival De Loop, Max factor ve dahasında %50 indirim var. Ben genellikle ihtiyaçlarıma yönelik bir alışveriş yaptım. 


  • Loreal Paris Elseve Şampuan: Arı sütlü şampuanına bayılıyorum. Bence Elseve'in saçıma iyi gelen, en güzel şampuanı. İndirimde olunca alayım, bir köşede kalsın yine dedim.:)
  • Loreal Paris Elseve Onarıcı Bakım Kremi: Aslında arı sütlü saç kremini aradım kalmamıştı, hazır indirimdeyken, onun yerine bunu aldım.
  • Down Under natural's Onarıcı Sıvı Saç Kremi: Argan yağlı olanını kullanmışım, fakat bunu kullanmamıştım, denemek istiyordum. 5TL gibi bir fiyata indiğini görünce, depoma ekleyeyim bunu da dedim.:)
  • Down Under natural's ArganOil Sıvı Saç Kremi: Her şeyiyle çok sevdiğim bir saç kremi. Yazısını şurada yazmıştım. Bitmek üzereydi ve hemen aldım.
  • Garnier BB Krem: Ben Maybelline BB krem kullanıyorum, fakat onun da bitmesi yakındı. Garnier BB kremi çok öven oldu, denemek istedim ve aldım.
  • Maybelline Moisture Extreme Collagen Lipstick: 425 numaralısını kullanıyordum yazın. Hatta yazısını yazmıştım. ( Okumak isterseniz tık tık).210 numaralı rengini aldım şimdi de. Bu rengi aramadığım yer kalmamıştı. A 101'e bile bakmıştım, bulamamıştım. Rossmann'da bir tanecik buldum veee hemen sepete attım. Rengini çok çok çok beğeniyorum. Yakında yazısı gelir.
  • İndirim dışında da bir şeyler aldım, onları fotoğraflamadım ama.:)

Hala alışveriş yapmamış olanlar ve yapmak isteyenler, hemen bir koşu gitsinler.:) Çünkü bugün (6 Ekim), indirimin son günü.
Hiç beklemediğim bir anda gelen ve beni çok mutlu eden bir indirimdi. Rossmann'a ne kadar teşekkür etsem az.:) Umarım özel günlerde aynı indirimleri tekrar görebiliriz.:)

Siz indirimden neler aldınız?:)
...İYİ PAZARLAR, HOŞÇAKALIN...

Yorumlar

  1. Güle güle kullan bende sampuana yoneldim bu alisveriste benimkide mevcut blogumda beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) sen de güle güle kullan, şimdi bakıyorum aldıklarına :)

      Sil
  2. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba, aldıkların güzel ürünler, güle güle kullan canım, argan yağlı olan sıvı saç kremini merak ediyorum doğrusu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Tavsiye ederim denemeni, ben çok memnun kaldım. Bir süre onunla devam edeceğim:)

      Sil
  4. Güle güle kullan balım hepside çok iyiler.:-**

    YanıtlaSil
  5. İşte bu ihtiyacını alan kadın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bundan sonra böyle, ihtiyaçtan ötesini almak yok bana :D

      Sil
    2. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına :))

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler