Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

YENİ BİR DIY: Dekupaj Çalışması

Merhaba Arkadaşlar:)

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum öncelikle.:) Yapmış olduğum DIY çalışmamı ve sonucunu bugün sizlerle paylaşmak istedim. Çok büyük bir istekle ve zevkle başlayıp aynı şekilde de bitirdim. Sonucu da bence gayet güzel oldu kendim yaptım diye söylemiyorum.:P Şaka bir yana, böyle işlerle uğraşmak bana o kadar iyi geliyor ki enerjim artıyor ve dolayısıyla daha mutlu oluyorum.:) Hele ki güzel bir sonuca da ulaştım mııı değmeyin keyfime :))

Evde tek tük olan eşyaları yenileme fikrini, bu hafta başında kafama koydum. Hepsini birbiriyle takım yapıp kullanacaktım ve böylelikle kendi çapımda bir geri dönüşüm projesi gerçekleştirecektim.:)

2 adet cam kavanoz (kalemlik olmaya aday), bir adet saat kutusu (ufak tefek kırtasiye malzemelerini koymak için), bir adet de bir fotoğraf stüdyosunun hediye ettiği fotoğraf çerçevesi. Gördüğünüz gibi birbiriyle uyumsuz, atsan atılmaz satsan satılmaz eşyalar.:) Açıkçası çok da gıcık alıyordum kendilerinden.:)


Peki ben bunlar ile ne yaptım? 
Bir güzel akrilik boyalarla boyayıp peçete dekupajı yaptıııım..:) Önce son hallerini gösterim, daha sonra da birazcık yaptığım işlemlerden bahsedeyim arkadaşlar. 

İşte son halleriiiii...

Cam kısımları tam temizlemeden fotoğraflarını çektim, çerçevede ve küçük kutunun kapağında lekeler görebilirsiniz.:) Nasıl olmuşlar? ^_^



Malzemeler
- Sprey Vernik
- Akrilik Boya
- Peçete Tutkalı
- Glass Medium
- Peçete
- Fırça
-Sünger

Yapılışı
1. Boyayı tutması ve daha dayanıklı olması için zemine glass medium uyguladım. Çünkü biliyorsunuz ki cam ve metal yüzeyler kaygan ve cilalıdır. (Ham ahşapların yüzeylerinde glass medium uygulamaya gerek yok.)

2. Daha sonra krem ve beyaz akrilik boyayı karıştırıp sünger yardımıyla tampon hareketlerle boyadım. Sünger olarak scotch brite'ın sarı kısmını kullandım, çünkü ne yazık ki tampon süngeri bulamadım.
Kurudukça tekrar boya uygulaması yaptım ve toplamda 4'ü buldu bu işlem. Yani 4 kat boya ile istediğim opaklığı yakaladım.

3. Sonra kesmiş olduğum peçeteleri, peçete tutkalı kullanarak fırça yardımıyla objelere transfer ettim.

4. Tamamen kuruduktan sonra da sprey vernik ile güzelce vernikledim.

5. Kavanozların ağzına fotoğrafta gördüğünüz gibi adını tam bilmiyorum, fisto mu diyorlardı :))) işte ondan yapıştırdım.

Sonuç işte o şekilde oldu.:) Tüm bu işlemeler bir haftaya yakın sürdü. Çok eğlenceliydi benim için, fakaaaat sabrı az olanlara bu çalışmayı pek önermiyorum.:)) Malum bir süre sonra boyarken "ooff kapanmıyor buuu" deyip bir köşeye fırlatma ihtimaliniz olabilir.:)

Bir "kendin yap" yazısının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız:) Okuduğunuz için teşekkür ederim.:)


...SEVGİLER...

Yorumlar

  1. Merhaba blogunu biraz önce gezinirken buldum ve hemen takibe aldım :) bana da beklerim http://ecegucel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hoşgeldin bloguma :)) Ben de geliyorum:)

      Sil
  2. Çok güzel olmuşlar gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. Harikaaaa ! Çok begendiiimmmm :))) Şimdi ıyy lanet şeyler dediklerine cicilerim benim diyorsundur :) Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeeett cicilerim artık onlar benim :))) Tam karşıma da koydum, sevimli sevimli bana bakıyorlar:D Çoook teşekkür ederimm beğendiğin için :) Bu kadar beğenileceğini tahmin etmemiştim:)

      Sil
  4. Harika olmuşlaar :O Bayılıyorum böyle işlere ama gerçekten sabır istiyor :) Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim :)) Evet kesinlikle sabır istiyor, ama güzel sonuçlara değer:) İnsan mutlu oluyor bir şeyleri emekle elde ettiği zaman:)

      Sil
  5. Çok güzel olmuşlar hele ki ilk yapmana rağmen eline sağlık :)
    Ben de artık adım atmalıyım şu dekopaj dünyasına

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim:)) Böyle olumlu yorumlar almak beni o kadar mutlu etti ki:) Kesinlikle atmalısınız, insanı stresten uzaklaştırıyor:)

      Sil
  6. Çok beğendim gerçekten güzel olmuşlar ellerinize sağlık :)
    Hayırlı bayramlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Size de hayırlı bayramlar diliyorum :))

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler