Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

DIY: Yüzük ve Küpe Düzenleyicisi Yapımı

Merhaba Arkadaşlar:)

Kendin yap projelerine bayılıyorum. İnternette karşılaştığım ve işime yarayacak fikirleri aklıma kaydediyorum. Kendimce ekleme çıkarmalar yaparak bu fikirleri uyguluyorum. Bugün, yapmış olduğum, yine çok basit bir kendin yap projesini sizlerle paylaşmak istedim. Takı çekmecemi düzenlerken yapmış olduğum bir "DIY" bu. 
Malzemeler:

- Yeterli miktarda sünger bigudi
- Yeterli ölçülerde boş kutu

Ben yukarıdaki bigudilerden aldım. Pakette 6 tane vardı ve fiyatı yanılmıyorsam  3,5 - 4 TL gibi bir şeydi. Aslında siyah ya da bordo rengini bulabilsem daha güzel olurdu, ama işimi gördükten sonra pek de takılacak bir şey değil renk olayı. :)
Yapılışı: 

Önce bigudilerin içindeki o görünen plastik kısmı çıkarıyoruz. Kullananlar bilirler, takılıp çıkarılabilen bir kısım orası. Daha sonra da kutuya yerleştiriyoruz yan yana, alt alta üst üste. :))

Urfa gezisi sırasında almış olduğum, el oyması bu güzel kutuyu kullandım bu iş için.:)


4 adet süngeri gördüğünüz gibi yerleştırdim ve ara kısımlarına yüzükleri sıkıştırdım, üst kısımlarına da küpeleri batırdım. Burada önemli olan süngerlerin çok iyi bir şekilde kutuya sıkışması. Hatta ben hepsini yerleştirdikten sonra ters çevirip düşüp düşmediklerini de kontrol ettim.:) Hepsi yerinde durdu.:)


Bu da daha yakından görünüşü. Bence çok düzenli durdular.:) Ama dediğim gibi pembe değil de siyah ya da bordo olsaymış daha kaliteli dururmuş.:) 

Arayıp bulması kolay oluyor, birbirlerine karışmıyorlar. Çarşıdan, pazardan, mağazalardan aldıklarımı bu şekilde saklıyorum, diğer gümüşler vs. kendi kutularında duruyor. Kolyeler ve bileklikler içinde bir fikrim var. Onu da yapınca inşallah paylaşırım.

Daha farklı fikirlere de açığım arkadaşlar, paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz.:)

Yeni fikirlerde görüşmek üzere...:) HOŞÇAKALIN :))

Yorumlar

  1. buna benzer bir uygulama bende yapmıştım. bigudilere alternatif olarak araba silme süngerleri daha sıkı bir yapıda ve daha ucuz her rengi de mevcut her markette karşımıza çıkar üstüne üstlük bulması da kolay aklında bulunsun :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa bak o da iyi fikirmiş:)) Gerekli olduğunda bir de öyle denerim canım, sağol:)

      Sil
  2. Cok guzel bi fikir bayildim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canıım:)) Beğendiğine sevindim:)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Fikir %100 bana ait değil, ilham aldım ama olsun:)

      Sil
  4. Çok beğendim :) DIY projelerini okumayı ve uygulamayı çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:)) ben de aynı şekilde Çok seviyorum, boş vakitlerimin %80ini DIYlerle geçiriyorum neredeyse :))

      Sil
  5. Ay görür görmez koşarak geldim bloga :))) Çok güzel fikir teşekkürler canım güzel bir kutu bulup yapacağımmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihhihh cidden mi çok sevindim :)) Hadi senden de bekliyorum öyleyse:))) Şimdiden kolay gelsin canıım:))

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler