Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

MAYBELLINE MOİSTURE EXTREME COLLAGEN LIPSTICK 210


Merhaba Arkadaşlar :)

Bugün favori rujumu sizlere yorumlayacağım, bu rujla henüz tanışmamış olanları da tanıştıracağım.:) 


Maybelline'nin kırmızı ambalajlı serisine ait, 210 numaralı That's Mauvie, neredeyse makyajlarımın %60'ında kullandığım bir renk. Çünkü yapısı o kadar güzel ki... Dudakları hiç kurutmuyor ve uzun süre yumuşacık tutuyor. İçeriğinde shea yağı ve jojoba yağı bulunuyor ve spf 15 özellikli. 


Soğuk diyebileceğimiz bir tona sahip. Dudaktan dudağa renk farklı durabilir, bende çok doğal bir pembe gibi gözüküyor. Doğal duruşu benim için hemen her makyaja yakışması da demek.:) Kendime nude rujları hiiiiiiç mi hiç yakıştırmayan biri olarak bu ruju kendi nude rengim ilan ediyorum.:)

- Her ten renginde güzel duracağını düşünüyorum. 

- Fiyatı da çok uygun. Normalde 10 TL ve o kadar çok indirime giriyor ki... A 101lerde daha ucuza bulabilirsiniz hatta. 

- Kış ayına da uygun bir yapısı var, nemlendirme özelliğinden dolayı. 

- Kalıcılığı fena değil. Bir şey yemeden içmeden birkaç saat götürüyor.

- Yine aynı serinin daha önce bahsetmiş olduğum 425 numaralısının yapısı daha inceydi ve dudak kusurlarını  çok belli ediyordu, renginden olsa gerek. Bunda öyle bir problem yok

Benim yorumlarım bu kadar.:) Bu serinin 590 numaralı rujunu almayı çok istiyorum ama bulamadım.:( Sadece testerı kalmış mağazalarda. A 101' e de bir bakacağım.

Sizin bu seri hakkındaki yorumlarınız neler arkadaşlar, memnun musunuz? Ben memnun kaldım ve tavsiye ederim kullanmamış olanlara. 

Kardeşini okumak için tık tık :)

...HOŞÇAKALIN...:)

Yorumlar

  1. ben de bu serinin biraz daha koyu pembesini kullanıyorum ve çok memnunum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir seri bence:) Renkler koyulaştıkça memnuniyetim daha da artıyor sanki benim bir de:) Güle güle kullanın:)

      Sil
  2. Rujun rengi çok hoşmuş. Bu arada blogumu yeni açtım desteğinize ihtiyacım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)) Hemen uğruyorum bloguna:)

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler