Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

NİVEA'NIN SEVDİĞİM ÜRÜNLERİ #1

Merhaba Arkadaşlar,

Nivea'yı nedense hem güvenilir hem de kendime çok yakın buluyorum. Şimdiye kadar kullandığım ürünlerinin hiçbirinden pişmanlık duymadım. Fiyatlarının oldukça uygun olması, yıllardır süregelen güvenilir bir marka olması ve bence ürün kalitesini hiç bozmaması, hatta gittikçe arttırması gibi sebepler, onu tercih etmemde önemli rol oynuyor.

Bugün de sizlerle severek kullandığım, memnun kaldığım ürünlerini paylaşmak istedim.


1. Nivea Visage Pure&Natural Temizleme Sütü: Bu ürünü bitirmek üzereyim, birkaç kullanımlık kaldı. Çok çok memnun ayrılacağım kendisinden. Detaylı yazısını birkaç gün içinde yazarım, bu nedenle uzun uzadıya şuan bahsetmiyorum.

2. Nivea Visage Pure&Natural Tonik: Bu tonik de şimdiye kadar kullandığım en güzel, en yumuşak içerikli ve benim için en önemlisi yakmayan bir tonik. Ne yazık ki bu da bitmek üzere. Yazısı gelecek.

3. Nivea Pure&Natural Ballı ve Sütlü Dudak Bakım Kremi: Elimin altında duran, dudaklarımı kuru hissettiğim her an uyguladığım, renksiz, dudakta kalın tabaka oluşturmayan bir lipbalm. Çok seviyorum her şeyiyle. Kokusu da bence muhteşem, bal kokuyor mis gibi.:)

4. Nivea Fruity Shine Cherry Dudak Bakım Kremi: Yıllardan beri çok severek kullandığım, hepinizin de bildiği gibi Nivea'nın renkli lipbalmı. Özellikle yaz boyunca bol bol kullanmıştım. Dudaklara çok güzel bir sağlıklı görünüm veriyor. Eskiden bunların mat olanları vardı, keşke yine olsalar...

5. Nivea Pure&Natural Roll on: Alkolsüz, alümiyumsuz özelliğiyle kalbime taht kurdu. Kokusu da o kadar ferah ki bayıldım. Ama keşke pudralı olsaymış diyorum bazen.

6. Nivea Pearl&Beauty İnci Özlü Roll on: Çok tatlı bir kokusu vardı. Bitenler yazısı yazarsam kendisini orada da göreceksiniz, bitidim.:) İçeriğinde pudra ve alüminyum var.

7. Nivea Soft Krem: Yazısını şuradan okuyabilirisiniz. Çok memnun olarak kullanıyorum. Bitirmek özereyim. Bittiğinde tüptekinden alacağım.

Siz hangi Nivea ürünlerini kullanıyorsunuz? :)

MUTLU BİR HAFTA DİLİYORUM. HOŞÇAKALIN:)

Yorumlar

  1. Nivea dudak bakım kremlerini ben de çok seviyorum :) Hem bir çok dudak nemlendiricisine göre de uygun fiyatlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatları çok uygun bence de:)) Gayet de işe yarıyor:) Yıllardır bıkmadan kullanıyorum ^_^

      Sil
  2. Bende bb kremini severek kullanıyorum suan :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan:) BB kremini seven de çok sevmeyen de:) Ben henüz denemedim:)

      Sil
  3. Nivea'nın bu lip balmından ben nefret ettim, keşke yine mat olsalar. Ayrıca bu temizleme sütü de cildimi yapış yapış yapmıştı, ürünler herkeste farklılık gösterebiliyor. Ama yinede nemlendiricilerini çok severek kullanıyorum Nivea'nın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mat olanları çok daha güzeldi bence de ama bunları da seviyorum ben:) Sütünden sonra toniğini uyguladığım için yapış yapış bir his yaşamadım:) Cilde göre farklılık gösteriyor olabilir, doğrudur:)

      Sil
  4. benimde cildim cok hassas bu nivea tiniyi merak ettim denicem umarim alkol yoktur icinde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toniğin içeriğinde son sıralarda benzyl alcohol yer alıyor, ama ben alkol kokusunu hiç almadım, herhangi bir tahriş ve kuruluk yaşamadım. Eğer deneme imkanın olursa almadan önce denemeni öneririm :)

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler