Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

RIVAL DE LOOP RUJ: 59 Numara

Merhaba Arkadaşlar :)

Rival de Loop bildiğiniz gibi Rossmannlarda satılan oldukça uygun fiyata sahip bir Alman markası. Ürünlerinin kalitesi bence gayet yerinde. Rujları, far paletleri, tombiş göz kalemleri, concealerları benim favorilerim arasında. Bugün de çok severek kullandığım bir rujunu sizlerle paylaşmak istiyorum. 

İlk başta ambalajından bahsedeyim. Klasik ve hatta nostaljik diyebileceğimiz bir siyah ambalaja sahip. Uzun zamandır kullanmama rağmen kapağında bir gevşeme veya deformasyon yaşamadım. 

Alt kısmında rengini görebilmemiz bence büyük avantaj. Kalabalık bir ruj çekmecesinde renkler, kapakları açılmadan kolaylıkla ayırt edilebilir.
Bendeki 59 numaralı rengi. Açıp kullanmaya başladıktan sonra 36 aylık ömrü var. (Zaten rujlar için genelde bu ömür 24 veya 36 ay oluyor.)
Çok tatlı mat bir kiremit tonu. Benim dudaklarımda kırmızıya yakın görünüyor bu ton. Matlığına bayılıyorum, ama yapısı ne yazık ki çok kuru. Dudakları nemlendirmeden kesinlikle kullanmanızı önermem. Çünkü bir süre sonra dudakları öylesine kurutuyor ki soyuluyor dudaklarım. Benim için tek dezavantajı bu. Kalıcılığı süper değil, mutlaka gün içinde tazeleme gerektiriyor. Ama bu tazeleme işini bence ruju tamamen sildikten sonra yapmak gerekiyor. Eğer üst üste sürerseniz kuru yapısından dolayı, dudak içlerinde topaklanma yaşıyorsunuz.

Tavsiye eder miyim, evet ederim.:) 6 liralık fiyatıyla favorileriniz arasına girebilir. Üstelik Rival de Loop ürünlerinde çok sık indirim oluyor. İndirimde çok çok çok ucuz bir fiyata alabilirsiniz.

Bana önermek istediğiniz bir Rival de Loop ürünü var mı?

GÜZEL BİR HAFTA SONU DİLİYORUM. HOŞÇAKALIN:)

Yorumlar

  1. merhaba, evet , ben de seviyorum Rival de Loop'un rujlarını, ben de kırmızı bir tonunu kullanıyorum, evet haklısın bir dudak nemlendirici ile kullanmak daha etkili :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, kesinlikle dudak nemlendiricisi gerek:) Sendeki hangi numarası acaba:) Ben de kırmızı tonunu aramıştım ama simli olanlarında vardı sadece

      Sil
    2. no'su 40, tatlım, altındaki renk kısmında hafif simli gibi görünüyor fakat ruj uygulandığında simli bir görüntü oluşturmuyor, hoş bir renk bence :))

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. Teşekkürler canım:)) O zaman gittiğimde bir deneyeyim onu:)

      Sil
  2. Rival de loop a bayılıyorum :) güzel ürünler için çok para vermeye gerek yok her zaman :) ben göz kremini far bazını ve automatic liner dudak kalemini kullanıyorum tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de öyle, pahalı olan her şey çok kaliteli de değildir bence:) Far bazını çok merak ediyorum, essence inkini kullanıyorum şuan, eğer onu bitirebilirsem kesinlikle Rival'inkini alacağım.:) Automatic liner kalemini de merak ettim, onu hiç görmedim galiba.:) Rossmann'a gidince bir bakayım, çünkü birçok ürünü gözden kaçırıyorum :D

      Sil
  3. Öncelikle güle güle kullan :)
    Kesinlikle Rival de Loop'un kalem farlarından dene ben bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklıma yazdım onları da:)) Denemek istiyorum, hem kalem farlarını hem de tekli farlarını:)

      Sil
    2. Teşekkürler ayrıca:)

      Sil
  4. Bi dahaki indirimi bekliyorum ben rival de urunlerinde.bi bilginiz var mi?eger haberiniz olursa paylasirsaniz burda cok sevinirim.sevgililer gununde indirim olsun cok isterim.butun urunleri almak icin firsat olucak.

    YanıtlaSil
  5. Rival de nin onumuzdeki indirimini bekliyorum dort gozle.gecen sevgililer gununde sanirim buyuk indirim yapmamislar.onumuzdeki olasi indirim hakkinda bilginiz var mi yada ogrenince paylasirsaniz sevinirim cunku butun urunlerini incelemek icin buyuk bir firsat olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğrenince mutlaka paylaşırım :) Ben de bir sevgililer günü indirimi bekliyorum Rossmann'dan, umarım beklediğimize değer:)

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler