Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

MİSAFİRİM VAR: ONYÜZMİLYONOJE VE "KÖPÜŞ"LÜ OJE TASARIMI :)

Merhaba Arkadaşlar :)



Onyüzmilyonoje blogunun yetenekli sahibesi, sevgili Gülşah'ı bugün blogumda konuk ediyorum.:) O kadar tatlı bir yazı hazırlamış ki ben fotoğraflarına bakmaya doyamadım. Eminim ki siz de çok beğeneceksiniz. O zaman daha fazla sizi meraklandırmadan, sözü Gülşah'a bırakıyorum.:)
_________________________________________________________________________________
Herkese merhaba :) Öncelikle beni bloğunda konuk eden sevgili Ezgi'ye çok teşekkür ediyorum. Kocaman öpücükler gönderiyorum kendisine.
Ben www.onyuzmilyonoje.com 'un yaratıcısı ve sahibesi Gülşah. Bursa'da yaşıyorum. Evliyim ve henüz 8 aylık bir oğluşum var. Onlara tapıyorum. Bloğum tamamen nail art yani tırnak tasarımları, el ve tırnak bakımını konu alıyor. Yüzükler de var.  Yani elleri güzel göstermenin ipuçları var diyebiliriz. "Onyüzmilyonoje" ismi eskilerin şu meşhur "onyüzbinmilyon baloncuk yuttum." gazoz reklamı repliğinden geliyor. Ama ben biraz kısalttım :) Eğlenceli bir blog ismi olduğunu düşündüm ve koydum gitti.
Bu yazımda size tabii ki de bir tırnak tasarımı sunacağım. Geçenlerde bir takipçim köpekleri çok sevdiğini ve bununla ilgili bir tasarım yapmamı istemişti. Ben de yaptım ve bugün bu köpüşlü tasarımı sunmak istiyorum.
Şimdi hep birlikte bir bakalım nasılmış bu köpüşler;




Bu tasarım için sadece ojeleri ve bir adet kürdan kullandım. Yani herkes yapabilir. Oldukça basit.  Özellikle patiler çok tatlı duruyor.

Yapılışı; 
Oje sürmeden önce base coat uygulayın ki tırnağınızın naturel dokusu bozulmasın.
Köpek için; taban renginizi belirledikten sonra iki kat bu ojeyi uygulayın. Tamamen kuruduktan sonra bir kağıda siyah ojeden bir miktar damlatın. Kürdanı bu damlatılan ojeye batırarak desenleri çizmeye başlayın. Gözleri için; siyah, beyaz ve tekrar siyah daireler yapın iç içe. 
Patiler için; iki adet nokta koyun yanyana. Sonra kalp yapar gibi bir kısmını birleştirin ve yine noktalamaları yapın. 
Kemik için; çizgi çekin ve her iki ucunda da bitişik ikişer nokta yerleştirin.
En son top coat uygulayın. Hepsi bu.
Unutmayın birkaç oje ve bir kürdan ile dünyanın tasarımını yapabilirdiniz. Gereken şey sadece sabır ve biraz da el becerisi. Gerisi sanat. :)

Kullandığım ojeler;
1. Pastel 04 Kireç beyazı. 
2. Golden Rose Fantastic Color 173
3. Golden Rose Paris 235
4. Rapsodi 29
Kedili, mikili, hellokittyli ve daha bir çok birbirinden güzel tasarımlar için bloğumu ziyaret etmeyi unutmayın. :)
Sevgilerimi bıraktım. 
:*
______________________________________________________________________________

Etkinliğimde beni yalnız bırakmadığı ve böylesine özenli bir yazı hazırladığı için Gülşah'a çok çok çok teşekkür ediyorum. Yapmış olduğu bu köpüşlü oje tasarımına hayran kaldım. ^_^ Ellerine sağlık diyorum.:) Tırnaklarım biraz daha uzayınca ben de denemek istiyorum bunu.:)

Gülşah'ı misafir ettiğim için çok mutluyum.:)
Blogunu mutlaka ziyaret edin, orada daha ne cevherler var ne cevherler..:)) 



Yorumlar

  1. Ben de sana teşekkür ediyorum canım. muha muha muha :*

    YanıtlaSil
  2. Çok sevimli olmuşlar :) Gülşah'ın ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Canım asıl ben sana teşekkür ederim konuk ettiğin için :) muha :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaay ne demek canım, rica ederim :)) Emeklerine, ellerine sağlık :* :* :*

      Sil
  4. Teşekkürler davetiniz için :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler