<-

<-

Cumartesi, Nisan 05, 2014

DIY: GÖKKUŞAĞI BİLEKLİK | Arkadaşlık Bilekliği #2

Merhabalaaar :)

Uzun bir aradan sonra bir kendin yap çalışmamı paylaşmak istedim bugün. "Arm Party" dedikleri olaya bayılıyorum. Şık bir kol saatinin yanına rengarenk kat kat ip bileklikler özellikle yazın çok hoş görünüyor. Ben de bu kez yaza uygun renklerde bir arkadaşlık bilekliği yaptım. Umarım beğenirsiniz.:)


İsmi "Gökkuşağı" olsun dedim.:)


Kullandığım ipler, pamuklanmayan ve renkleri solmayan kaliteli muline iplerden. Biraz da şık olsun diyerek taşlar da ekledim bu sefer.:) Daha önce bloga eklemiş olduğum arkadaşlık bilekliği için tık tık :)

Bu yaz arkadaşlık bileklikleri çok moda olacak benden söylemesi.:D


İYİ HAFTASONLARI DİLİYORUUMMM...

HOŞÇAKALIN:)
post signature

9 yorum:

  1. Bayıldım canım çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Ben de bir ara youtube dan izleyerek yapılışı yapmaya çalışmıştım ama bitiremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiim :)) Ben de ilk youtubedan öğrenmiştim, sonra geliştirdim :) Keşke devam etseymişsin sen de :)

      Sil
  2. Gercekten harika olmuş bende sizde gördükten sonra denedim yalnız o taşlari nasl eklediniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) O taşlar sıralı bir şekilde satılıyor zincir gibi.. Aralarından diktim :)) Yapıştırma da yapabilirisiniz ama dikince daha sağlam oluyor

      Sil
    2. Hmm bulursam onuda yaparim cok hos diruyor cunku. bende boncuk gecirmeyi dusunuyorum ortasina olurmu bilmiyorum :) sevgiler:)

      Sil
    3. Boncuk da olur :)) Ben bir tanesine de boncuklar dikmiştim, çok hoş olmuştu:)

      Sil
    4. aa harika ozaman yapabilirim,çok teşekkürler :)

      Sil
    5. Rica ederim canım, kolay gelsin :))

      Sil
  3. Merhaba bu bilekligin yapilis videosuna nerden ulasirim.Youtube ta cok baska seyler cikiyo.Ben bundan yapmak istiyorum.Cok guzel olmus.Rica etsem video yuklermisiniz?

    YanıtlaSil

Teşekkürler...