Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GÜNÜN DETAYLARI ^_^

Güzel, güneşli bir günden hepinize merhaba.:)
Bahar değil de sanki yaz havası var dışarıda. Mutlaka değerlendirilmeli böyle birgün diyorum, detaylara geçiyorum. :) 
Bu sıcakta makyaj benim neyime? ^_^ Neyse ki az ve öz bir şeyler yaptım. İnsan bir tek ruj bile sürdü mü mutlu oluyor. :)
Pure Beauty BB krem bu mevsimde çok iyi gidiyor, yazın çok parlama ve yağlandırma yapabilir ama. Tabiki burada hemen, her zamanki gibi Sexy Mama devreye giriyor.^_^ 

Physicians Formula allık tek kelimeyle muhteşem. Pigmentasyonu çok yüksek değil, verdiği hafif ışıltı ve pembeliğe bayılıyorum.

Time balm kapatıcım iyice erimiş, buna sevindim şimdi ne yalan söyleyeyim.:D Sürümü çok daha rahat olmuş. 

Mary Lou-Manizer'ı far olarak kullandım. Allığın verdiği taze görüntü yeterli geldi.:)

Loreal Glam Shine'nın bu rengine bayılıyorum. Nasıl güzel uçuk bir pembedir! Hiç kalıcı değil, ama olsun, çantamıza atarızz.

Ojem Pastel'in şurada bahsettiğim 137 numaralı, bu güzeller güzeli ojesi. 

Takılarım (ince bileklik hariç) hepsi sosyete pazarından.:)  Fiyatlarını da yazayım hatta, küpeler 2 TL, bilekliklerin üçü 5 TL.:)) Bunları kış başlarken almıştım taaa... Renkler bahara tam uydu.:)

Herkese iyi hafta sonları diliyorummm..:)

HOŞÇAKALIN
post signature

Yorumlar

  1. takılara bittim güzellik :)

    YanıtlaSil
  2. Ojenin rengini ben de çok beğeniyorum :) the Balm ürünlerine diyecek yok zaten. Küpelerine de bayıldıım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :)) Ben de çok seviyorum küpelerimi :))

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler