Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

FLORMAR QUARTET EYE SHADOW | 403 GREEN GARDEN


Merhaba :)

Flormar'ın farlarını gayet başarılı bulan biri olarak, elimde yıllardır duran 4'lü farından bugün sizlere bahsetmek istedim. Yeşilin en güzel, en kullanışlı tonlarına sahip bir ürün bence.:)


Aslında bu ürünün ambalajı şuan böyle değil. Şuradaki gibi siyah bir ambalaja sahip. Eskiden bir ismi olmamasına rağmen, Flormar'ın sitesini incelediğimde bu şirin farlara Green Garden ismini vermişler ve bence çok da yakışmış.:)

Biraz daha yakından bakacak olursak, yumuşacık, ipeksi duruşları var. Göz kapaklarında da aynı şekilde duruyorlar.


Sadece bir kez parmaklarımı dokundurduğum halde renk verişleri yukarıdaki gibi. Yani oldukça pigmentasyona sahipler. Yumuşacık, kremsi yapıları var. Yalnız tozlanmaya çok müsait bir yapıda, aman dikkat diyorum! :) Sert, taş gibi farlardan olacaklarına, yumuşak olup toz toz olsunlar benim için daha iyi açıkçası.
Farlar toz toz olup ambalajını kirletse de göz altlarına kesinlikle dökülme yapmıyor. Kendsinin sünger uçlu aplikatörüyle veya parmaklarla uygulanmasını tavsiye ederim, en iyi sonucu o şekilde veriyor. (Aplikatörü çok kirlenmiş olduğu için onu fotoğraflamak istemedim.:)) 
Kalıcılığına gelirsek, sabahtan akşama kadar göz kapaklarında kalıyor, fakat o kadar uzun tutulduğunda çizgilenme yapma ihtimali yüksek.
Ben en çok serçe parmağımdaki renge bayılıyorum. Uzunca bir süre, göz makyajımın yıldızıydı kendisi. Siyah ince eyeliner ile birlikte muhteşem oluyor. Sadece o şekilde makyaj yaptığımda çevremden birkaç iltifat aldım hatta.:)

Swatch olayım ne kadar başarılı tartışılır.^_^ Mümkün olduğu kadar göstermek istedim renkleri. Bu arada en açık, beyaz gibi görünen renk, aslında beyaz değil  Çok çok çoook açık bir yeşil.

Fiyatı, 17.5 TL imiş. Fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. 

Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Sormak istediğin bir şey olursa memnuniyetle cevap veririm.

HOŞÇAKALIN:)


post signature

Yorumlar

  1. Bende serçe ve işaret parmağındaki renge bayıldım makyajında da görmek isterdim açıkçası :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Şimdilik ellerim dışında kendimi gösterme taraftarı değilim, ama birgün belki bu farlarla yaptığım makyajımı paylaşabilirim :)

      Sil
  2. Bencede cok güzel bir paletmis, simdi bunlari görünce benim hic yesil far´im olmadigini fark ettim, heveslendim bak simdi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de tek yeşil tonlu paletim bu :)) Renkli farlar bana göre olmasa da bunu doğal buluyorum:) Eğer hoşuna gittiyse tavsiye ederim, bence pişman olmazsın ^_^

      Sil
  3. Bende de aynı paletin kahve tonlusu var yapıları muhteşem pigment olarak çok yoğun üzerinde Flormar yazmasa ve ambalajı daha şık olsa çok pahalı bir marka sanırdım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen valla :) Bazen düşünüyorum da bence ülkemizde olmayan ürünlere boşuboşuna içimiz gidiyor ya da bazı markalara boşuna dünya kadar para veriyoruz... Yerli markaların birçoğu gayet başarılı :) Dediğin gibi ambalajı şık olsa, ismi de yazmasa pahalı marka sanırız :))

      Sil
  4. çok güzelmiş renkleri, ben de bir flormar 4lü yeşil var ama bu kadar güzel değil o :( güle güle kullan, atma köşeler beklemesin yıllarca :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aayy teşekkür ederim :)) Sıksık kullanacağım şu sıralar, iyice azalsın diye :) Bozulursa çok üzülürüm valla

      Sil
  5. En sevdiğim renk tonlarından güle güle kullanın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler