Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

MILK_SHAKE EMERGENGY SET/ ACİL DURUM SETİ

Merhaba,

En çok uğraştığımız ve vakit harcadığımız konulardan biri olan saçlarımız ile ilgili güzel bir setten bahsedeceğim bugün. Saçıyla başı dertte olanlar yazıma buyursunlar.:)

Zamanında bir hataya düşerek platin yaptırdığım saçlarımda epey yıpranmalar söz konusu olmuştu. Neyse ki saçlarım kaliteli denebilecek bir yapıya sahip olduğu için ve çok çabuk uzadıkları için çok büyük sorunlar yaşamadım. Yine de o kadar işleme yakışır şekilde, saçlarımda kuruluk meydana gelmişti ve saçımdaki o canlılık az da olsa gitmişti.

Aylar geçmesine rağmen ve ben ana rengim olan koyu kumrala dönmeme rağmen uçlardan 1.5 karış hala platin röflenin etkisinde. Kuru, yıpranmış ve diplere göre bir hayli cansız...

Daha önce yazılarını yazdığım çeşitli bakım ürünleri saçlarımı toparladılar, fakat çok uzun sürede... 

Saç Bakım Seti
Milk_Shake Emergengy Set

Bir Saçhane çekilişi sırasında tanıştığım Milk_Shake'in Hair Emergency setini, yani acil durum setini, kullandım ve maskesi hariç, şampuanını ve saç kremini bitirdim. Zaten 50 ml'lik  şampuan, saç kremi ve maskeden oluşan mini bir set olduğu için ve saçlarım uzun olduğu için bana 5-6 yıkama filan gitti. O kadar kısa sürede ne yapabilir ki demeyin, isminin kesinlikle hakkını veriyor. İlk kullanımda bile gözle görülür derecede sağlık verdi saçlarıma.

Bu ürünler süt proteinleri içeriyormuş. Zaten kokladığınız zaman, sütlü, vanilyalı tarif edemediğim muhteşem bir koku alıyorsunuz şampuanından. Saç kremi aynı şekilde sanki süt, kakao, karamel değişik ve lezzetli bir kokuya sahip. Ve tabiki yoğurt maskesi de tatlı bir yoğurt kokusunda.


Ürünleri nasıl kullandığıma gelirsek, 

- Öncelikle şampuanıyla güzelce yıkadım  ve köpüklü bir şekilde 2-3 dk beklettim, duruladım.
- Daha sonra bir havlu yardımıyla saçımın ıslaklığını aldım ve saçımın boylarına ve uçlarına saç kremini uyguladım. Saç kremini de aynı şekilde 3-5 dk beklettim. 
- Ilıktan soğuğu yakın bir suyla saç kremini duruladım.
- Maskeyi her gün kullanmadım. Maskeyi kullandığım gün kremi uygulamadım ve maskeyi de aynı saç kremini uyguladığım gibi uygulayıp biraz daha fazla beklettim.


Banyodan sonra saçımda havlu sarılı bir süre bekliyorum ben, acelem yoksa. Böylelikle güzelce nemi emiyor saçlar. 

Çok zahmetli bir aşama gibi görünse de kesinlikle buna değiyor! Saçlarımı tarama aşamasında ne bir saç açıcı krem ne de bir yağ kullandım. Buna rağmen o kadar kolay açıldı ki saçlarım anlatamam. Hem gıcır gıcır hem yumuşak, hem kolay taranır... Hafif nemli haldeyken dışarıya çıktım, normalde o şekildeyken elektriklenen saçlarımda elektriklenme yaşamadım. Parlak ve canlı gözükmesini sağladı aynı zamanda da.

Ben çok memnun kaldım bu ürünlerden. İlk kez kısacık sürede kendine geldi. Hazır toparlanmışken saçlarım, şimdi açık kumrala boyayacağım saçımı. Hiç rahat durmuyorum.:))

Denemem gereken başka saç ürünleri de var şimdi, ama Milk_Shake'i bir kenara yazdım.:) Hatta bir arkadaşıma da önerdim.

Uzun bir yazı oldu biliyorum, ama aydınlatıcı olsun istedim. Umarım işinize yarar.

HOŞÇAKALIN...:)
post signature

Yorumlar

  1. Kızıl olan saçlarımı kendi rengi olan açık kumrala döndürürken incecik tellere sahip olan saçlarım haliyle tükendiler. Saçlarımı kısacık kestirdim, uzadılar şuan omzumda fakat tekrar kestirmek istemiyorum, dipleri o kadar sağlıklı olmasına rağmen uçları hala elektriklenip dalgalanmıyor. Bulabildiğim her şeyi denedim fakat yine de kendine gelemedi saçlarım 8 ayda.

    Bu seti bir kaç kez duydum fakat nereden sipariş edebileceğim hakkında hiç bir bilgim yok, yabancı internet sitelerine de güvenemiyorum açıkçası, lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Milk shake urunlerine http://sachane.com 'dan ulasabilirsiniz. Umarim saclarinizi tekrar saglikla uzatirsiniz

      Sil
  2. Morfose Saç Serumu  Çok iyi bir yazı kuaförlere uygun malzemeler bu site üzerinde mevcut yeni çıkan markalar bilindik ürünler uygun fiyata satılmakta

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler