Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

PASTEL PROFASHION 4'LU FAR PALETİ ( Eyeshadow Quad 204)

4lü Far Paleti
Pastel Profashion Eyeshadow

Merhaba,

Kahve ve bakır tonlarındaki farların, hem günlük hem de gece makyajının kurtarıcısı olduklarını düşünüyorum.  Ben de bu tonlara çok büyük ilgi ve sevgi duyan biri olarak, bugün Pastel'in çok hoş bir 4'lü far paletinden bahsedeceğim.  

Pastel Profashion Eyeshadow Quad 204

Aldığım günden beri elimden düşüremediğim bu palet, sedefli yapıda ve birbiriyle son derece uyumlu 4 renkten oluşuyor.

Pastel Profashion Eyeshadow Quad

Kahverengi ve ela rengi gözlüler için özellikle biçilmiş kaftan bence bu renkler. Gözlerin daha buğulu ve aynı zamanda da gösterişten uzak, ama çekici görünmesine yardımcılar kesinlikle.
Pastel Profashion Eyeshadow

Renklerin güzelliğine bakar mısınız? ^_^  Bayılıyorummm! Sadece birer kez parmaklarımı dokundurdum, şöyle bir üstelik....

Toz toz olmayan, yumuşak bir yapıya sahipler. Sedefli yapıları kremsi görünmelerini sağlıyor. Benim gibi mat farlar göz kapaklarında yapay ve toz toz olanlara ve matlıktan  hoşlanmayanlara öneririm.

Pastel Profashion Eyeshadow
Bazsız olarak tende duruşları ise bu şekilde. Kullanılan fırçanın veya aplikatörün yapısına bağlı olarak ve tabi bazlı kullanımlarda renklerden alınan verim değişebilir.
Pastel Profashion Eyeshadow
Ben çoğu zaman koyunun bir açığı olan tatlı bakır rengini tüm göz kapağıma uyguluyorum ve incecik bir eyeliner ve rimelle tamamlıyorum göz makyajımı. Bazen de en açık renkle göz pınarlarıma aydınlık veriyorum, yine orta tonlardan birini kullanıp en koyu renkle de hafif gölge yapıyorum ve koyu rengi alt kirpik diplerime dıştan içe, gözümün ortasına kadar uyguluyorum.
Bende farlar büyük çoğunlukla çizgilenme yapmaz, bu da onlardan biri. Kalıcılığı ise baz kullanmadan 4-5 saat, 4-5 saatin sonunda renkler kaybolmuyor, fakat ilk sürdüğüm gibi de kalmıyor.
Ambalajı ve boyutu dolayısıyla çantada rahatlıkla taşınabiliyor.
Fiyatı 14,90 TL. Anneler günü indiriminden almıştım. İndirimsiz halinin de çok uygun olduğunu düşünüyorum.:) Farklı renklerini buradan inceleyebilrsiniz.
İYİ PAZARLAR... HOŞÇAKALIN...:)
post signature

Yorumlar

  1. Benim de goz makyajinda en cok sevdigim tonlar:) fiyatina ve guzel renklerine bakilarak bi sans verilebilir.. Ayrica fotograflarin kalitesi harika olmus :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle şans verilebilir :)) Çok teşekkür ederim ^_^

      Sil
  2. Geçen gün Gratis'te karşıma çıktı, alayım dedim ama bu renginden bir tane kalmıştı o da açılmıştı maalesef ki. Watson'ta da bulamadım bu renginden, umarım bir ara kavuşabilirim. Güzel günlerde kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tercih edilen bir renk sanırım. Ben de alırken bir tane aralarda kalmıştı, son anda bulup almıştım:) Teşekkür ederim, umarım sen de bulursun bir an evvel :))

      Sil
  3. Özellikle yüzük parmağındaki bronz renge bayıldım! Güzel günlerde kullan. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ^_^ O rengi ben de çok seviyorum:))

      Sil
  4. renklere gerçekten bayıldım...

    memyself-makeup.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Çok kullanışlı bir renk 3.yü çok sevdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kesinlikle çok kullanışlı renkler :))

      Sil
  6. Aaa çok güzel bir düşünce :) Tabiki katılıyorum hemen. Teşekkürler. Sevgiler....^_^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler