Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

ELSEVE EXTRAORDINARY OIL | Mucizevi Yağ

Merhaba,

Yaklaşık 1.5 aydır kullandığım, Elseve  Extraordinary saç bakım yağından bahsetmenin zamanı geldi artık dedim kendi kendime ve uzun aradan sonra bu yazım ile herkese tekrar merhaba demek istedim.:) 

Elseve Extraordinary Oil

Loreal'in bu ürününü bilmeyen, görmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. Fakat henüz denememiş olanlar, merak edip de denemek isteyenler mutlaka vardır.

Son derece şık bir cam şişede ve kullanımında kolaylık olsun diye pompalı olarak üretilmiş. Pompalı kısım çevrilerek kilitlenebilir bir korumaya sahip. Bu da şişeyi seyahatlerde yanımızda minimum risk ile taşımamıza olanak sağlıyor.

Bildiğim kadarıyla yağın, boyalı ve boyasız saçlara özel olarak çıkarılmış iki çeşiti bulunuyor. Saçımın tamamında boya olmasa da uçlarında yaklaşık iki karış ışıltılar var. Neticede bu ürünü saçımın uçlarında kullandığım için kendime bu çeşiti uygun gördüm.

Mucizevi Saç Bakım Yağı
Elseve Extraordinary Oil
 
Açıklamasında UV Filtresi ile zenginleştirilmiş değerli çiçek özlerinden oluştuğuna ve saç rengini koruduğuna yer vermişler. Benim amacım saçımın daha kolay taranmasını ve parlamasını sağlamak olduğu için renk koruyucu özelliğini es geçtim. Bunun hakkında yorum yapmam pek doğru olmaz.

İçeriğinde çiçek özlerinin bulunması beni cezbetti. Kokusundan da kolaylıkla içeriğinde çiçeklere yer verdiğini anlamak mümkün, çünkü bence çok güzel kokuyor.

Hemen her gün en az 2 damla avcumun içine döküp banyodan sonra nemli saç uçlarıma ve saç boylarıma uyguluyorum. Uzun ve gür denebilecek saçlarım olduğu için üzerinde yazan 1-2 damla bana çok da yeterli gelmiyor, daha fazlasına ihtiyacım oluyor. Buna rağmen bu kadar süre içerisinde yaklaşık 2 cm'e yakın bir azalma oldu üründen. Yani anlayacağınız aylarca yetebilecek bir ürün.

Kıvamından bahsedecek olursam, daha evvel kullanmış olduğum Morfose Argan yağından farklı olarak daha akışkan ve ince bir yapıda. Pompasının bu manada ne kadar gerekli ve kullanışlı olduğunu kullandıkça anlayabilirsiniz.

Saçlarınız ıslakken, kuruyken uygulayabileceginiz, isterseniz de saç maskelerinize birkaç damla damlatıp kullanabileceğiniz hoş kokulu bir ürün.

Saça verdiği parlaklık ve yumuşaklık gerçekten çok güzel. Yıpranmış görüntüyü alarak, saçı yatıştırıyor. Aynı zamanda da saçları ıslakken, dipler hariç, saçınıza uyguladığınızda, saçınızın kuruma aşamasında elektriklenmesini önlüyor.

 Kokusu kalıcı değil benim saçlarımda, ama kalıcı olmasını çok isterdim. 

Fiyatı bazı mağazalarda ve marketlerde oldukça abartılmış durumda. Benden ufak bir tavsiye 10-15 TL'den fazla vermeyin.:)

Benim söyleyeceklerim bu kadar.:) Sizin bu ürün hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

HOŞÇAKALIN
post signature

Yorumlar

  1. Benim vazgeçilmezim bu mucizevi yağ ama normal saçlar için olanı boyalı saçlar için olandan daha etkili canım, bi dene. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A çok teşekkür ederim bu bilgi için:)) Bir dahaki sefere onu alayım o zaman :)

      Sil
  2. Ben de dayanamayıp aldım sonunda ama elimdekilerin bitmesini bekliyorum kullanmaya başlamak için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzun süre direnmiştim, ama merakıma yenik düştüm :) Umarım kullanınca sen de beğenirsin :)

      Sil
  3. Merhabaa sizce morfosenin ürünü mü daha iyi loreal mi 😶 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:) Hemen hemen aynı işlevi görüyorlar. Bana kalırsa fiyatı en uygun olanı değerlendirin ilk başta:)

      Sil
  4. Benim saçım yağlı kullanımı bana olurmu ertesi gün yaglanirmi sorun yaşıyorum bu konudan her şampuan bana yaramiyor

    YanıtlaSil
  5. Benim saçım yağlı kullanımı bana olurmu ertesi gün yaglanirmi sorun yaşıyorum bu konudan her şampuan bana yaramiyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler