Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

SONBAHAR İÇİN DEKORASYON FİKİRLERİ

Merhaba Arkadaşlar:)

Ev dekorasyonunu değiştirmek isteyenler için sonbahara uygun fikirlerle karşınızdayım bugün. Sonbaharın birbirinden güzel tonlarını evinize taşıyacak bu fikirler ile evlerinizi daha sıcak ve huzurlu bir mekana çevirebilirsiniz. Malum artık havalar da serinledi ve tatil günlerinde evde vakit geçirmek çok daha cazip geliyor insana.:) İşte bu yüzden, hoşunuza gidecek zarif tasarımları, mevsimle bütünleştirip evinizde vakit geçirmeyi daha tatlı bir hale getirmeye ne dersiniz? :)

Hadi öyleyse, fikirlere birlikte bir göz atalım. ^_^

Overall orange!!!!!
Turuncu tonlarında çok hoşuma giden bir dekorasyon. Rahatlık ve konfor belli ki ön planda tutulmuş. Yalnız benim bu fotoğrafı paylaşmama sebep olan, dekorasyonda dikkatimi çeken bir şey var: tablolar!!!
Gördüğünüz gibi cansız bitki figürleri var tabloda. Sonbahar teması için son derece uygun ve şık.

***Sizler de evleriniz için bu şekilde bir çalışma yapabilirsiniz, hem de oldukça düşük bir maliyetle. İster canlı bitki kullanarak, isterseniz de bu örnekte gördüğünüz gibi yüksek çözünürlüklerde fotoğraf/resim çıktısı alarak herbaryum tablolar oluşturabilirsiniz. (Böyle bir çalışmayı canlı bitkilerle nasıl yapabileceğinizi ilerleyen günlerde detaylarıyla anlatacağım, takipte kalın:)))

orange decor

Bu mekanda kullanılan renklerde gördüğünüz gibi tam anlamıyla sonbahar renkleri. Ahşap kitaplık ve sehpaların mekana nasıl bir sıcak hava kattığını görüyoruz. 

***Ahşap, ham maddesi tamamıyla doğal bir materyal olduğundan dolayı, sıcak bir etki yaratmak için ahşap eşyaları rahatlıkla evlerinizde kullanabilirsiniz.

orange

Koltuklarınızdan sıkıldıysanız, yüzlerini değiştirebilirsiniz. Eğer bu fikir hoşunuza gitmediyse, temaya uygun olarak; turuncu, kahve, soluk yeşil tonlarında olan örgü, polar battaniye veya çeşitli kaneviçe örtüler ile koltuklarınızın tasarımlarında ufak ve bütçe yormayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Orange decor

Yatak odalarınızda, nevresimleri sonbahara uygun tonlarda seçebilir, başucunuzda ufak tefek yapay kuru dallar veya solmuş görüntüdeki çiçekli bitkiler tercih edebilirsiniz.

Burnt orange decor - so pretty

Sofralarınıza, zarif görüntüye sahip, bu tarz yapma bitkilerle renk ve şıklık katabilirsiniz.

All About Interiors - A full-service, interior design and decorating firm in Connecticut

Fonda açık renkler kullanarak daha sade bir görüntü elde edebilirsiniz. Turuncu tonları ve onların kontrast rengi olan mavi tonları ile çok şık bir uyum yakalayabilirsiniz. Yine bu örnekte de ahşap unutulmamış ve kesinlikle mekana bambaşka bir hava katmış.

***Yanık turuncular ve kahveler, daha pastel ve açık renkler ile birlikte kullanıldıklarında dengelenir ve göz yormayan tasarımlar haline gelir.

Not: Fotoğraflar alıntıdır.

HOŞÇAKALIN... :)

İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler