Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

SONBAHARA EN ÇOK YAKIŞAN RUJ RENKLERİ

            
Merhaba,
Sonbaharın gelmesi ile birlikte, çoğu kişi gibi rujlar konusunda ben de uçuk pembelerden, fuşyalardan;  bordolara, vişne çürüklerine, kahve tonlarına geçiş yaptım. Bu yazımda da sizlerle sonbahara en çok yakıştırdığım, uygun fiyatlı  ve kolay ulaşılabilir rujlardan bahsedeceğim.
Lipstick
Maybelline 590
Maybelline Burgundy
Yumuşacık, kremsi yapıdaki bu rujun rengi beni büyülüyor desem yalan söylemiş olmam heralde. Sedefsiz ve ışıltısız, aynı zamanda da dudakları kurutmayan ve ekstra da nem veren çok güzel bir bordo. Mat ama kendinden hafif bir parlaklığa sahip.
lipstick
Maybelline 210
Maybelline 210 That's Mauvie
Pembe gül kurusu tonlarında bir renge sahip. Bu ruj da günlük kullanıma uygun, nemlendirme özelliği yüksek olan ve sık elimin gittiği rujlar arasında. Uzun süre de favorilerime girmiştir ayrıca.:) Detaylı yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
Kate Moss Lipstick
Rimmel London 112
Rimmel London Kate Moss 112
Rengi konusunda tam karara varamamış olsam da kahve ağırlıklı bordoya çalan bir renge sahip. Yine sedefsiz ve ışıltısız olmasına rağmen Maybelline için söylediğim şey bunda da geçerli, sadece ondan daha az bir parlaklığı var. 
velvet matte
Golden Rose 12
Golden Rose Velvet Matte 12
Yapısında hiçbir kusur bulamadığım ruj aynı zamanda da çok tatlı bir renge sahip. Bir ruj son derece mat olmasına rağmen ancak bu kadar kalıcı olur ve nem verir. Sonbaharın günlük rujlarından biridir benim için.
lipstick
Rival De Loop 59
Rival De Loop 59
Kiremit rengine benzettiğim, fakat içerisinde kahvelik ve pembelik barındıran güzel bir renge sahip. Dudakları aşırı derecede kuruttuğunu söylemeden geçemeyeceğim. Mat bir görünüşü var. Daha detaylı yazısını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

                         
Renkler bu şekilde. Unutmadan ufak bir not, ruj renklerini dudakta gösterme fikirlerine saygı duysam da mantıklı bulmuyorum. Renkler herkesin dudak rengine göre değişebilir, yanıltıcı davranmak istemediğimden ben bu şekilde bir yol izliyorum.
Sizin favori sonbahar renkleriniz neler?

HOŞÇAKALIN..:)
post signature
İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler