Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

NEUTROGENA VISIBLY CLEAR "Pembe Greyfurt" YÜZ YIKAMA JELİ

neutrogena pembe greyfurt yüz yıkama jeli

Cilt temizliğini cilde uyan, doğru ürünler ile yapmak gerektiğine ve asla ama asla ihmal etmemek gerektiğine inananlardanım. Jel, krem, sabun vs. formlu temizleyiciler arasında herhangi bir tanesi mutlaka cilt tipimizle uyum sağlayacak ve kullanımı daha pratik gelecektir.

Benim en fazla tercih ettiğim cilt temizleyicileri jel yapıda olanlar. Daha evvel çok sayıda bu tip ürün kullanmış olup birkaçını da burada yorumlamıştım. Bugün Neutrogena Pembe Greyfurt Yüz Yıkama Jeli hakkındaki yorumlarımı paylaşacağım.

Neutrogena Visibily Clear Pembe Greyfurt Yüz Yıkama Jeli, 4-5 aydır kullanıp deneyimlediğim bir ürün.

Aşırı akışkan olmayan jel kıvamında, çok köpürmeyen, ekşi meyve kokusuna sahip bir temizleyici. "Microclear" teknolojisiyle formülize edilmiş ve siyah noktaları cildi aşırı kurutmadan derinden temizleyip cildi canlandırmayı vaadediyor.

neutrogena visibly clear pembe greyfurt yüz yıkama jeli

Kullanma sıklığım?


Yüzümde makyaj yoksa her gün değil gün aşırı kullanıyorum. Her gün kullanmamamın nedeni, cildimin yağ dengesini bozmak istemeyişim. Her ne kadar cildi kurutmasa da ne yazık ki bir miktar geriyor.

Günlük olarak kullanıldığında vaadlerini yerine getiriyor mu?


4-5 ay boyunca kullanıp siyah noktalarımdan kurtulduğumu söyleyemeyeceğim. Fakat eğer siyah noktalarınızı bir şekilde temizlemiş ve bu ürünü kullanmaya devam etmişseniz, siyah noktaların tekrar oluşma süresini gerçekten uzatıyor.

Makyaj ve kalıntılarını temizlemede başarılı!


Sadece göz makyajımı bir makyaj temizleme suyuyla temizledikten sonra, yüzümü ıslatıyorum ve 2 pompa kadar Neutrogena Yüz Yıkama Jelinden elime alıp yüzüme masaj yaparak temizliğe başlıyorum. Zaten ovaladıkça makyajın aktığını görebiliyorsunuz. Sonra gerekirse bir kez daha yıkıyorum ve iyice duruluyorum ve yüzümde hiçbir kalıntı kalmamış oluyor.


Neutrogena Visibly Clear Pembe Greyfurt Yüz Yıkama Jeli, benim yedeklediğim bir ürün oldu. Özellikle makyaj temizlemedeki performansı, gerçekten kullandığım yüz temizleme jelleri arasında en iyisi diyebilirim. Cildi kurutmadan, cilt derisini soymadan güzelce temizliyor.


Diğer cilt bakımı ürünleri hakkındaki yazılarımı okumak için aşağıdaki Cilt Bakımı yazısına tıklayabilirsiniz.

 cilt bakımı

İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 
post signature

Yorumlar

  1. bende seviyorum bu ürünü :)güzel bir yazı olmuş bloğunu takip ediyorum bende bloğuma beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Blogunu takipteyim ben de :)

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler