Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

►BİLEKLİK YAPIMI #1◄

Yaz kapıdayken çeşit çeşit ve renk renk takılar mağazaların vitrinlerini süslemeye başladı. Renkli floş iplerle kullanılmış altın sarısı zincirler, inciler, renkli boncuklar, kurdeleler, tüller, minik danteller tasarımlarda göze çarpmakta. 
Yaptığım bilekliklerin birkaçını örnek olarak bugün sizlerle paylaşacağım. Yapımları zor olmayan ve çok fazla malzeme gerektirmeyen bu bileklikler yeri geldiğinde şık yeri geldiğinde ise spor kıyafetlerle birlikte kullanılabilir.
Fotoğrafta gördüğünüz bu üç bileklikle başlamak istiyorum. 

Hepsini daha da yakından görelim.
  • 1 numarada görmüş olduğunuz bileklik; krem rengi ince floş ipler birbirine dolanarak ve ince zincir ise oluşan boğumların arasından geçirilerek yapıldı. Elde edilen form zaman içerisinde bozulmasın ve sarmal şekil birbirinden ayrılmasın diye orta boy ince halka kargaburnu yardımıyla bilekiğin tam ortasına geçirilerek sabitlendi. Küçük yusufçuk tasarımı zenginleştirme fikriyle buraya takıldı.
  • 2 numaralı bileklik ise, orta kalınlıkta ve büyüklükte bir halkanın her iki yanından başlanılarak, makrome tekniği kullanılarak yapıldı. 1numaralı bilekliktekinden biraz daha kalın ve yumuşak, açık mavi floş ipler tercih edildi.
  • 3 numarada bulunan bileklik; hemen hemen aynı uzunluktaki, uçuk pembe-ince kurdele, yine altın sarısı ince zincir ve küçük inci boncuklar ile saç örgüsü tekniği kullanılarak yapıldı.
Bugünlük bu kadar... Yeni fikirlerde buluşmak dileğiyle HOŞÇAKALIN...:)

Yorumlar

  1. bileklikler güzel. ama ayrıntı biraz fazla olabilir yani mesela videolu paylaşımlar daha çok işimizi görebilir.Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Kısa zaman sonra benzer bileklikleri ayrıntılı şekilde fotoğraflayarak paylaşacağım.

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler