Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

DOWN UNDER natural's ARGAN OIL SIVI SAÇ KREMİ

Merhabalar:)

Saç bakımına son 5-6 aydır ilgim büyük. Daha önce de söylemiş olduğum gibi bir süre önce yaptırdığım platin röflenin kötü izlerini, az da olsa ne yazık ki hala saçımda taşıyorum. Neyse ki güçlü ve çabuk uzayan saçlarım var. Yoksa yer yer tiftik tiftik olmuş saçlarım, bu kadar kısa sürede asla kendine gelemezdi.:)

Down Under markasını, ilk saç spreyleriyle tanımıştım. Kırmızı şişedeki, Fruit Kicks narlı saç spreyini kullanıyordum ve çok memnundum. Saçlarımı sertleştirmeden ve saçlarıma hiç zarar vermeden sabitleştiriyordu. Üstelik bir de misler gibi kokuyordu.:) Hangi parfümü kullanıyorsun gibi sorular alıyordum.:)

Bu sefer yolumuz saç kremiyle kesişti. Bugün sizlere, şu sıralar çok sıkça kullandığım Down Under'ın argan yağlı sıvı saç kreminden bahsetmek istiyorum. Down Under Argan Oil Sıvı Saç Kremişurada bahsetmiş olduğum Gliss sıvı saç kreminden çok daha iyi not aldı benden.:) 

İçeriğinde argan yağı, yüksek miktarda E vitamini, zengin antioksidanlar ve omega 9 bulunuyor. Bu sayede saçın hem kolay taranmasını sağlayarak kırılmasını önlüyor hem de saç yapısını pürüzsüzleştirerek onarım yapıyor. 
200 ml lik spreyli ambalajda bulunuyor. Sprey tarzında oluşu da uygulamasını kesinlikle kolaylaştırıyor. 

Benim yorumlarıma gelirsek,
  • Öncelikle bana göre çok enfes bir kokuya sahip. Sadece sıktığım an değil, baya uzun bir süre o kokuyu alabilliyorum. Gliss'ten daha çok sevmemin bir nedeni de kokusu. Çünkü Gliss'in kokusu ilk başlarda hoş, fakat sonraları çok sıkıcı geliyordu bana.
  • Uygulaması dediğim gibi çok kolay. Çift fazlı olduğu için önce çalkalıyorum ve her banyodan sonra saçlarım nemliyken, uçlarına sıkıyorum ve anında yumuşacık oluyorlar.
  • Yumuşaklıkla birlikte kolay taranıyor olması harika bir özellik. Resmen tarak kayıp gidiyor.
  • Kullanmaya başladığımdan beri, tararken oluşan kırılıp dökülmelerden de kurtuldum.
  • Ayrıca hayvanlar üzerinde denenmiyor olması da büyük bir artı özellik.
Kısacası ben bu üründen oldukça memnun kaldım.:) Elimdeki diğer markalara ait ürünleri bitirince Down Under serisine geçiş yapmayı düşünüyorum.

Siz Down Under'ın hangi ürünlerini kullandınız? Ürünlerinden memnun kaldınız mı?

SEVGİLER... HOŞÇAKALIN...:)

Yorumlar

  1. hep görüyorum ama bi türlü alamadım bu arada canım blogumda bi çekiliş var senide beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir ürüne ihtiyacın olursa tavsiye ederim bunu canım:) Tamam hemen uğruyorum öyleyse:)

      Sil
  2. Mükemmel ürün bunlar Serumu da benim saçlarımı büyük ölçüde kurtardı diyebilirim fiyat ve performansı harika :),Saç serumunda 2.şişem benimde..Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle fiyat konusunda da gayet uygunlar dediğin gibi :) Saç serumunu ve diğerlerini de alacam inş daha sonra:) Teşekkürler canıım:)

      Sil
  3. Gliss'i çok severek kullanmıştım, bunuda almayı düşünüyorum. Ama şampuanından hiç memnun kalmamıştım bu serinin, umarım bu iyi çıkar. :) Güle güle kullan bu arada.

    http://dreamglamour.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanlarını denemedim bu serinin, ama bu saç kremini glissten daha çok beğendim:) Saçtan saça fark edebilir performansı, yine de denemeni öneririm:)) Teşekkür ederim canım:)

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler