Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

ELİDOR CO-CREATIONS EKSPRES BAKIM SPREYİ

Selam Herkese:)

Haftanın ilk günü, haftanın ilk yazısıyla buradayım.:) Birkaç gündür ne yazık ki blogumu ihmal ettim, halihazırda yazım olmadığı için de dolayısıyla hiçbir şey yayınlayamadım. Umarım bu hafta o eksiğimi kapatacağım ve bol yazılı bir hafta olacak.

Bir süredir kullanmış olduğum ve bitirmek üzere olduğum, Elidor Co-Creations serisinden Ekspres Bakım Spreyi hakkındaki yorumlarımdan bahsedeceğim biraz. 


Elidor'un bu ürünü, yıpranmış saçlara özel olarak üretilmiş, üzerinde onarıcı ve yeniden yapılandırıcı özelliğe sahip olduğu yazan ve durulanmayan bir sıvı saç kremi. Aslında çok uzun süre önce alıp memnun kalmayıp kullanmayı bırakmıştım. Daha önce şurada bahsetmiş olduğum ve severek kullandığım Down Under ile devam etmiştim. Down Under bitince yedeklerini açmak istemedim ve Elidor'u önce bir bitireyim dedim. Ne yazık ki hala fikrim değişmedi, Elidor'dan hala memnun değilim.


210 ml lik bir ürün. Down Under ve Gliss'ten birazcık daha fazla. Fiyatını tam hatırlamasam da yaklaşık onlar kadardı sanırım. Kokusu ağır değil, tatlı ve hoş bir kokuya sahip bana göre. Nutrikeratin teknolojisi ile üretilmiş, saçları nemlendiriyor ve onarıyor. Islak ya da kuru saça uygulanabiliyor. (Ben bu tür ürünleri hep ıslak saçıma uyguluyorum.) İstenilen miktarda kullanılabileceği ve saçı ağırlaştırmayacağı yine vaadedilenler arasında.

Benim genel yorumlarıma gelirsek,
  • Kokusu hoşuma gidiyor, çok hafif ve rahatsız etmeyen bir kokuya sahip.
  • Onardığını düşünmüyorum, ama zaten ben sıvı saç kremlerinden genel olarak böyle bir etki beklemiyorum.
  • Ne yazık ki az miktarı bana yetmiyor, birkaç fıs sıkmak zorunda kalıyorum.
  • Saçı nemlendirme oranı iyi derecede.
  • Verdiği parlaklıktan ve yumuşaklıktan memnunum, fakat birkaç kez sıktığım için 2-3 saat sonra saçımda ağırlık hissediyorum (Üzerinde ağırlık yapmayacağı yazıyor.). 
  • Bir de şu sıralar kepek sorunu yaşıyorum ve biraz da bu ürüne bağladım, çünkü şampuanımı vs. değiştirmedim hiç. Sadece uçlarına sıkıyor olsam da önce uçlardan taramaya başlayıp daha sonra diplere devam ettiğim için tarakla ürünü diplere yediriyor olabilirim. Bakalım kullanmayı bırakınca kepek sorunum bitecek mi? :/
Söylediğim gibi ben pek memnun kalmadım. Çok fazla kullanışlı bulmadım bu ürünü. Elidor'un şampuanları benim saçıma zaten hiç yaramıyordu. Sıvı saç kreminin de yaramadığını görmüş oldum.:)

Siz bu ürünü kullandınız mı? Elidor Co-Creations serisi hakkındaki düşünceleriniz neler? Bu seriden hangi ürünleri kullandınız?

Daha önceki saç bakım yazılarımı okumak isterseniz şuraya gözatabilirsiniz.

...HOŞÇAKALIN...


Yorumlar

  1. merhaba blogunu yeni keşfettim ve ilk olarak tasarıma vurulduğumu belirtmek isterim :) Ürün hakkındaki yorumlara gelince denemek istediğim bir üründü ama sanırım yazından sonra vaz geçtim :/ serinin şampuanını, saç kremini ve 7/24'ünü kullanan biri olarak seri tamamlayıp sadece onları kullanma çalışmasındaydım ama sanırım paramı boşa atmış olurum alsam da :/ bu arada bana da beklerim :) ojesandigi.blogspot.com sevgiler, yazılarının devamlılığını dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için çok teşekkür ederiim:) Hoşgeldin bloguma:) Bu tarz ürünler herkeste farklı etkiler gösterdiği için seni yanıltmayı istemem açıkçası. Benim beğenmediğimi sen beğenebilirsin ya da tam tersi de olabilir. Aklın kalacaksa bir dene derim:)

      Sevgiler...^_^

      Sil
    2. genelde bu ürün herkes tarafından pek sevilememiş canım biraz daha okuyup araştırınca kesin kararımı verip paramı çöpe atmama kararı aldım... Zaten sprey ürünlerde onarıcı etkiyi çok beklemiyorum da en azından biraz daha insanın içini rahat ettiren bir ürün gerekli sanırım bizlere :) Tekrar hoşbulduk diyelim o zaman :))

      Sil
    3. Evet canım, bu tür ürünlerden mucizeler beklemek zaten hata olur. İçimize sineni alalım, kullanalım yeterli:)

      Sil
  2. Ben hiç biriniz gibi düşünmüyorum. Bence bu spreyler harika. Ve siz sanırım diplere sıkmışsınız. Diplere sıkarsanız deriyi kurutur öldürür ve o da size kepek olarak geri gelir. Zaten üzerinde diplere gelmemesine dikkat edin yazıyor. Bende moru var. Ben gayet memnunum ve saçımda ağırlık hissetmiyorum. :/ :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazimin tamamini okumussaniz sadece sacimin uclarina kullandigimi koyu puntolarla yazarak belirtmistim:) Tabiki herkesin beklentileri ve urunlerden aldigi memnuniyet farklidir. Sanslisiniz ki sac tipinizle uyum saglamis ve cok memnun kalmissiniz :) Gule gule kullanin :))

      Sil
    2. bende turuncusunu aldım bugun hemen denedim yumuşattı ve kuruluk hissinide aldı ben tavsiye ederim...

      Sil
  3. Ben memnun kaldım. Ama sanırım diplere sıkmışsınız. Diplere gelmemesine özen gösterin yazıyor üzerinde. Diplere gelirse kurutur ve saçtaki ölü deri yani bizim gördüğümüz " kepek" ortaya çıkar. Ben çok memnunum. Morunu kullanıyorum.

    Bu arada yazılarını çok beğendim. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
    http://serenayistmerve.blogspot.com.tr/ Benim yazılarımı da okuyup yorumlamak istersen beklerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :) tabiki blogunu ziyaret ederim:)

      Sil
  4. Ben de şimdi aldım gliss alıcaktim ama markette yoktu hemende almak istediğim için bunu alıverdim. :) umarım kepek yapmaz yoksa tek beklentim parlaklık sağlaması. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de bende kepek yapan başka bir üründü, kesin elidordandır diyemiyorum:) Umarım beğenerek kullanırsın ve beklentini karşılar:)

      Sil
    2. Ben hiçbir etkisini göremedim ya ne parladı ne yumuşadı ne de başka bir şey... :/

      Sil
    3. iyi ki gliss almamışsın ben kullandım yapış yapış his bırakıyor.

      Sil
    4. siz mucize bekliyorsunuz ama öyle bir şey yok saç kremi işte abartmayın...

      Sil
  5. İki ay kullandım kalıcı bi etkisi yok saçlarım çok karışıyordu şimdi inceldiler dahada çok karışıyorlar yumuşatma nemlendirme kabarmayı önleme etkisi oldu ama saçlarımı incelttiğini düşündüğüm için bırakıyorum artık

    YanıtlaSil
  6. Saçları inceltiyor mu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler