Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

BEPANTHOL CİLT BAKIM KREMİ

Birkaç hafta önce yeni bir proje için trnd.com 'dan çok güzel bir paket aldım.  Pakette 1 adet 100 gr'lık ve 40 adet de 3,5 gr'lık arkadaşlarımla, akrabalarımla, tanıdıklarımla paylaşmam için deneme boy Bepanthol krem yer alıyordu. 

Deneme boy ürünleri ve bilgilendirme kitapçıklarını 3'er ya da 5'er tane çevremdekilere dağıttım ki hem onlar denesin hem de tanıdıkları ile paylaşabilsinler...  Sonra da anketleri yaptık ve sonuçları almaya başladık.



Bephantol cilt bakım kremi elime geçtiği an cilt bakım rutinime eklendi. Günde bir kez olmak üzere yüzümde, dirseklerimde ve vücudumda kuru hissettiğim her yerde gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla diyorum çünkü içeriğinde parfüm yok, renklendirici madde yok, koruyucu yok ve pro-vitamin B-5  içeriyor.

Yapısı oldukça akışkan ve dağıttığınız an uyguladığınız bölgenin neme doyduğunu hissediyorsunuz. Benim için en önemli özelliklerinden biri, yağlı olmayan su bazlı bir ürün olması zaten.

Makyaj bazı olarak kullanmayı da çok sevdim. Hem burun kenarlarındaki pul pul olmuş görüntüyü birkaç dakika içinde hafifletiyor hem de makyaj ürünlerinin cilde daha kolay dağılmasını sağlıyor.

Güneş yanıklarıma çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Güneşten gerilmiş ve kızarmış ciltteki acıyı ve sızıyı anında alıyor ve gerginliği azalttığı gibi müthiş bir serinlik de veriyor.

İçeriğinin sıradan nemlendirici ürünlere göre temiz olması ve 60 yıllık geçmişe sahip köklü bir marka olması nedeniyle bende güven uyandırdı.

Trnd'in bu projesinde bulunmaktan mutluluk duydum.


İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 
post signature

Yorumlar

  1. Bepanthol sür geçer denmesi gibi cidden :) Ben de yıllardır vazgeçmiyorum bu kremden her derde deva

    YanıtlaSil
  2. Bloğunuzu takibe aldım ben de bloğuma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar; blogunuzu yeni keşfettim.GFC 'den takibe aldım.Bloguma beklerim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Bepanthol gerçekten harika bir krem. Dediğiniz gibi su bazlı olup ciltte yağlı hissi bırakmaması ayrı bir güzel. Ben de bloğumda bahsetmeyi düşünüyordum. İyi geceler, sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler