Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

ESSENCE GET BIG LASHES MASKARA

Ürün incelemesinin bugünkü şanslısı, Essence Get Big Lashes Maskara. :)


Maskara, mutlaka her makyajımda mutlaka kullandığım, benim için olmazsa olmaz bir malzemedir.
İster kirpiklerimi uzatsın, ister ayırsın, ister hacim versin fark etmez.
Essence Get Big Lashes  Waterproof Maskara, su geçirmez özelliğe sahip kirpiklere hacim veren, 12 ml' lik bir ürün. 
Gördüğünüz gibi kalın yapıda bir fırçaya sahip.
Benim ürünle ilgili yorumlarıma gelirsek, fiyatına göre gayet iyi bir performans sergiliyor (fiyatı: 8,49 TL). Uygun fiyata aldığım ürünlerden çok fazla bir beklentim olmaz, bu ürün beklentimin üstünde bir performansa sahip.
Vaad edilen şekilde kirpiklere hacim veriyor ve kolay kolay da kirpiklerden çıkmıyor.
Benim için olumsuz olan tek özelliği ise, tek kat bile sürsem her zaman olmasa da topaklanma yapabiliyor. Öyle bir durum söz konusu olduğunda, temiz ve kuru bir rimel fırçasıyla kirpiklerimin üstünden bir kez gidiyorum, sorunu bu şekilde çözmüş oluyorum.
Peki tavsiye eder miyim?
Uygun fiyata maskara arayışındaysanız ve çok büyük beklentileriniz yoksa kesinlikle tavsiye ederim. 
HOŞÇAKALIN...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler