Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

KÜÇÜCÜK ALIŞVERİŞ (1)

Mayısın son haftasında yaptığım küçük alışverişlerimle karşınızdayım. Bakalım neler almışım?

Bu alışverişim Rossmann ve Groseri'den.
Loreal Perfect Clean: Birçok blogta görüp de merak ettiğim bir üründü, bu nedenle almak istedim.
BabyDream Bakım Yağı: Ne zamandır bebek yağı almak istiyordum. Fiyatının oldukça uygun olduğunu görünce bunu tercih etmek istedim.
Bii Wipes Islak Mendil: Çantamdan ıslak mendili hiç eksik etmem. Birçok çeşitini denedim ve hala da denemekteyim. Şimdi sıra bu markada...:) Parabensiz, alkolsüz olduğunu ve fiyatının da çok uygun olduğunu görünce aldım.
Arko Nem Zeytinyağlı Doğal Bakım Kremi: Bu kremin büyük kavanozda olanını kullanıyorum ve oldukça memnunum. Tırnaklarımı güçlendirdiğini, tırnaklarıma iyi geldiğini düşünüyorum. Çantama atmak için bir de mini boyunu aldım.
HOŞÇAKALIN :)

Yorumlar

  1. güle güle kullan:)

    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. gülegüle kullan canım benım ..

    bloğum cok cıcı cekılısm var ve son gunlerı mutlaka katıl bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum canım :)
      Hemen bakıyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler