Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GÜNÜN MAKYAJ ÜRÜNLERİ #1

Merhaba Arkadaşlar:)

Kozmetik ürünlerine tonlarca para harcayan birisi değilim, öyle bir lüksümün olduğunu düşünmüyorum şuan için. Genellikle çok istediğim veya ihtiyacım olan ürünleri alırım ve bitene kadar güzel güzel kullanırım.:) Bu nedenle bugün ilkini yazmış olduğum, "Günün Makyaj Ürünleri" yazı serimde, uygun fiyatlı ve ulaşılabilirliği kolay ürünleri sıkça göreceksiniz.:) Vaktim oldukça bu seriye devam etmek istiyorum.

Lafımı fazla uzatmayayım ve bugünkü makyajımda kullandığım ürünlere hemen gözatalım.


1. Garnier BB Krem: Şu yazımdaki alışverişimde bahsetmiş olduğum ve çok kısa zaman önce kullanmaya başladığım yeni BB kremim. Nivea Soft Nemlendiricimi sürdükten sonra, üzerine Garnier BB'yi  ellerimle uyguladım.

2. Sexy Mama Pudra: Bütün günlük makyajlarımda görebileceğiniz, 1 numaralı pudram.:) Makyajımı sabitlemek ve zamanla yüzümde oluşabilecek parlamaları önlemek amacıyla kullandım. Bu pudrayı Ecotools'un pudra fırçası ile uyguluyorum.

3. Hot Mama Allık: Yine yeni almış olduğum ve kullandığım andan beri çok sevdiğim allığım. (Alışveriş yazısına buradan ulaşabilirsiniz.) Bu makyajımda kendisini hem allık hem de far olarak uyguladım. Far olarak acayip beğendim. Açık kahve veya ela gözlü olanlara, denemedilerse eğer far olarak kullanmalarını tavsiye ederim.:)

4. Time Balm Concealer: Yazısı için şuradan lütfen.:) Havaların serinlemesiyle dönüş yapıp çok severek kullanmış olduğum concealerım. Bu makyajımda göz altlarım ve geçmekte olan bir küçük sivilce için kullandım. Sivilceyi de gayet iyi kapattı.

5. Flormar Göz Kalemleri: Flormarın bu göz kalemlerinin yapısı çok yumuşak ve hemencecik dağılıyor. Bu nedenle kahverengi olanını göz kapaklarıma, kirpik dibinden ince bir çizgi halinde uyguladım ve daha sonra elimle dağıttım. Böylelikle far olarak kullanmış oldum ve hafif buğulu bir göz görüntü elde etim. Hot Mama'yı da göz kapağıma şöyle bir değdirdim ve hafif bir pırıltı oluşmasını sağladım.
Gri göz kalemini alt kirpik diplerime uyguladım.

6. Golden Rose Sexy Black Maskara: Bu maskarayı yeni açtım, bu ikinci kullanışım. Kesinlikle harika bir şeymiş. Yazısını yazacağım bir süre kullandıktan sonra.:) Alt ve üst kirpiklerime uyguladım.

7. Maybelline Moisture Extreme 210 Lipstick: Çok güzel bir gül kurusu rengi var. Zaten çok beğenerek almıştım. Bir çok makyajımda olduğu gibi bunda da kullandım kendisini. Yazısını da yazacağım. (Eğer yine aynı serinin 425 numaralısına bakmak isterseniz buradan bakabilirsiniz.)

Kullandığım ürünler bugünlük böyleydi.:) Aslında fotoğraflı olsa çok daha iyi olurdu, ama kendi fotoğrafımı blogta paylaşmaya pek sıcak bakmıyorum şuan için. :)

...HOŞÇAKALIN... 


Bumerang Ödülleri Oy Ver!

Yorumlar

  1. Bloglar Yarışıyor ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı 4. kez düzenliyoruz. Siz de başvurun. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler!


    Web: http://www.bloglaryarisiyor.net
    Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
    Tel: +90212 330 9707




    YanıtlaSil
  2. Sexy Mama ve Maybeline ruju ben de çok beğenerek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde ben de :) Bittikçe alabilirim:)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Garnier BB ile yeni tanıştım sayılır vee bayıldım <3 Benim de favorim olma yolunda ilerliyor :))

      Sil
  4. Hey sexy maskarayı bende aldım demekki çok sevicem yorumlar süper,içim rahatladı iyiki almışım :-D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canıımm:)) Valla bana kalırsa seversin;) Ben daha önce hiç golden rose un maskarasını kullanmamış biri olarak, pek beklentim olmadan kullanmaya başladım, ama inan ki çook sevdim :D Hatta kirpiklerin ne kadar güzel görünüyor diye bir sürü iltifat da aldım :)

      Sil
  5. Golden Rose Maskara yorumunu çok merak ettim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yakında yazısını yazacağım canım :))

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler