Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

KÜÇÜK ALIŞVERİŞİM: Gratis Bayram İndiriminden Ne Aldım?

İyi Akşamlar Herkese:)

Bugün yaklaşık 10-15 dk lık bir Gratis kaçamağım oldu. Saat 13:55'te girip 14:11'de çıktım.:)) Saati de hatırlıyorum, çünkü yetişmem gereken bir yer vardı ve sürekli gözüm saatteydi.:) Tüm bu nedenlerden dolayı raflara ve standlara kıtlıktan çıkmışçasına saldıramadım. Sadece The Balm'a ve burun bantlarının olduğu rafa yöneldim. 


Vee  Hot Mama allık ile Cettua'nın siyah nokta bandını aldım. Bu siyah nokta bantlarını çok seviyorum. Uzun süre gidiyor bana içindekiler. Hatta detaylıca yazısını yazmıştım. Okumak isterseniz buraya bakabilirsiniz. Hot Mama allık da son zamanlarda almayı çok istediğim bir allıktı.

The Balm'da paletler hariç pek bir şey kalmamıştı gördüğüm kadarıyla. Hot Mama'dan 2 tane vardı birini hemencecik kaptım.:)
Cilt bakım ürünleri hala bol miktardaydı. İnsanlar daha çok Maybelline'e yönelmişler, harıl harıl maskara deniyorlardı.:) Sepet dolduranları gördüm ve hayret ettim.

Yarın gidebilirsem alışveriş merkezlerinden birine gideceğim. Çünkü birçok şeye bakamadım ve gözüm , yeni gelen nostaljik ürünlerde kaldı.:( Sanki onlar hiç ellenmemiş gibiydi bugünkü gittiğim şubede. İnşallah ben tekrar gidene kadar tükenmezler.:/

Minik alışverişim böyleydi.:) İlk kez Gratis'te bu kadar kısa süre vakit geçirdim, kendimi canı gönülden tebrik ediyorum.:))

...HOŞÇAKALIN...

Yorumlar

  1. Herkesde olması gereken iki ürün :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de kesinlikle öyle:) Teşekkürler canım:)

      Sil
  2. Hot Mama allık çok güzel özelliklede görüntüsü. Kapağını açıp açıp bakıyorum aldığımdan beri ara sıra :))) Güle güle kullan canım aldıklarını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaayy ben de aynı şekilde sürekli bakmak istiyorum ya :))) Teşekkür ederim canım :))

      Sil
  3. bende siyah nokta bandından almak istiyorum güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir denemeni tavsiye ederim canım, ben memnunum:) Teşekkür ederim:)

      Sil
  4. Güle güle kullan :) Umarım tekrar gidince istediklerini de bulursun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Umarım öyle olur yoksa çoook üzülürüm :)

      Sil
  5. Güle güle kullan canım, ikiside çok güzel ürünler :)

    YanıtlaSil
  6. güle güğle kullan canım benım :D

    YanıtlaSil
  7. En iyisini yapmışsın. Bende bugün gittim ve bolca vaktim vardı. O yüzden ne bulduysam "ay bu da çok güzel ekle sepete" moduna girdim ve tüm paramı harcayıp çıktım vallahi. Sen en ihtiyaç duyulan ürünleri almışsın. Güzel günlerde kullan. :)

    http://dreamglamour.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:)) Sen de güle güle kullan:) Önceki indirimlerde ben de aynı şeyi yapmıştım, gözüm dönmüştü:D Ya ama almak isteyip de almadıklarım oldu bu sefer, çünkü bugün bir daha gittim ve talan edilmişti raflar :( Hiçbir şey kalmamış doğru düzgün

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler