Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GFC SORUNU

Merhabalar :)

Herkes gibi benim blogumun izleyicileri de kayboldu. Yanlış anlamadıysam eğer sorunun neyden kaynaklandığını buldum. Daha önceleri bahcembenim.blogspot.com şeklinde olan url, artık bahcembenim.blogspot.com.tr şekline gelmiş. Yani .tr eklenmiş. Bu durumda GFC kısmına baktığımızda URL lerin eşleşmediğine dair bir uyarı görüyoruz. 


Google Friend Connect kısmını geri getirmek için gereken düzenlemeyi bizim mi yapmamız gerekiyor, yoksa kendileri ilerleyen günlerde bu düzeltmeyi yapacak mı bilemiyorum. 

Sitenin linkini değiştirmek gibi bir çözüme gidilebilir. Fakat bu durumda adsense, bumerang ve alexa kayıtları sıfırlanır gibime geliyor. Sonuçta yeni bir blog adresi alınmış olunuyor. Bu nedenle böyle bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum.

Bilgisi ya da çözümü olan arkadaşlar yorum yaparak bilgilendirirse çok sevinirim. 

HOŞÇAKALIN

Yorumlar

  1. blog ismine bir kaç harf ekleyip kayıt edip tekrar eski ada getiriyoruz gfc gelmiş oluyor şimdilik bir tek alexada biraz problem gibi fakat alexa kaydı nasılsa öyle yazıp baktığımızda eski hali duruyor blogların.ben tr ekleyip denediğimde sadece değerin 2 katına çıkıp blogun düşüşte olduğunu gördüm.belkide geçicidir.ama alexa normal tr eklemedende bakıldığında doğru verileri veriyor.karışık işler bunlar :))))9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla aynen dediğin gibi karışık işler:))) Biraz bekleyelim belki kendileri düzeltirler, olmadı dediğin gibi yaparım, risk alırım:) Çok teşekkürler bilgi için:)

      Sil
  2. Acele etmeyelim bence çünkü güncelleme gelecektir bu konuda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de beklemeyi düşünüyorum:) Bozdukları gibi yapsınlar :D

      Sil
  3. Aaa ben de simdi bakinca farkettim :/ umarim duzelir

    YanıtlaSil
  4. Bende de aynı durum söz konusu maalesef. Ben gfc'nin 2013 ten sonra kaldırılacağı ve bundan sonra google plus yoluyla kullanıcı ekleneceği yönünde bir yazı okumuştum blog postları yayınlayan bir bloggerin sitesinde.. Bekleyip göreceğiz artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de kalkacağına dair yazılar okumuştum, hatta bir süre için yine yok olmuştu o bölüm. Bakalım, bekleyelim:) Geri getiren arkadaşlar var, ama ben cesaret edemedim açıkçası. Gelmezse o yolu deneyeceğim

      Sil
  5. Merhaba GFC kalktı daha önce duyurusu yapılmıştı G+ gadgetlerdan kendin eklemelisin :) güncelleme vs gelmeyecek yani tüm izleyicilerin ne yazıkki kayboldu hepsi seni tek tek g+ dan eklemek sorunda bende bir sürü izleyici kaybettim şu an anca toparlıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hala umudum var :)) Ama olur da gelmezlerse ya Kırık Şemsiye'nin blogunda bahsettiği yöntemle getiririm ya da G+ ile devam ederim:)

      Sil
  6. Güncelleme gelmeyecek maalesef blogunuzun ismine ekleme yapıp sayfayı güncelleyeceksiniz daha sonra izleyiciler kısmı açıldıktan sonra tekrar eski adınızı girebilirsiniz.
    Ben öyle yaptım güncelleme maalesef yokmuş.

    YanıtlaSil
  7. Bende az önce düzelttim gerçekten kolaymış ismi değiştirdim oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözün aydın:) Sonunda galiba ben de öyle yapacağım:) Alexa gidecek ona üzülüyorum yaa...

      Sil
  8. Bloğun ismini değiştirip sonra tekrar aynı isimle kaydettiğinizde GFC geliyor, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, kavuştum izleyicilerime:)
      Sevgiler:)

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler