Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

ROMANTİK SAÇ MODELLERİ

Merhabalar :)

Romantik saç modellerine merakım, şu sıralar daha da arttı ve ufak çaplı bir araştırma yaptım.:) Gece ve gündüz kullanılabilecek çok hoş modeller var. Sade, doğal ve bir o kadar da şık görünümden yana olanlar fotoğraflara buyursunlar.:)

Arkada olay biraz karışmış, ama örgülerle arka kısmı benzer şekilde yapılabilir. Bunu denemek istiyorum. Saç rengin koyu olduğu için model çok belli olmayacak olsa da çok beğendim.

Gayet salaş bir şekilde toplanmış saçlar, ama ne kadar hoş görünüyor. Doğal makyajla tamamlandığında süper bir görüntü çıkabilir bence.

Örgüden taçlara bayılıyorum. Adam akıllı, doğal görünümlü bir taç bulamadım bir türlü. Kendi saçlarımı örüp taç gibi tutturunca kayıyor. Kaymasın diye daha çok toka takıyorum, bu sefer de acayip rahatsız oluyorum. Önerisi olan var mı bu konu hakkında?

Dağınık yan topuz... Çok asil değil mi sizce de? Saç rengini de çok beğendim. Bu fotoğrafa biraz daha bakarsam, bir delilik edip saçımın rengini açtırabilirim.:P

Bir zamanlar mezuniyetimde buna benzer bir model yaptırmıştım, ama tamamını toplattırmamıştım. Hala çok beğendiğim modeller arasında. Galiba ileride düğünüm için böyle bir model seçerim.

Not: Fotoğraflar internetten alıntıdır.

HOŞÇAKALIN:)

Yorumlar

  1. modeller güzel de en üstteki saç rengine bittim ben:)

    YanıtlaSil
  2. Saç modellerini sevdim ama saçlarım aşırı kısa olduğundan malesef bu modelleri kullanamam .
    Senin için bir mimim var .Yaparsan sevinirim ;
    http://senistiyorruj.blogspot.com.tr/2014/01/fil-fareden-neden-korkar-mim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa saç sana çok yakışıyor canım, maşallah yüzün çok güzel:) Tabiki yaparım, teşekkürler:)

      Sil
  3. 3. fotoğraftakine baaayıllldımmm!
    Ne kadar doğal ne kadar masum duruyor. Kesinlikle bunu denemem lazim. Paylaşımın için çok teşekkürler :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine çok sevindim, ben teşekkür ederim:)) Benim de favori modellerim arasında o:)
      Sevgiler:)

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler