Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

DIY: GÖKKUŞAĞI BİLEKLİK | Arkadaşlık Bilekliği #2

Merhabalaaar :)

Uzun bir aradan sonra bir kendin yap çalışmamı paylaşmak istedim bugün. "Arm Party" dedikleri olaya bayılıyorum. Şık bir kol saatinin yanına rengarenk kat kat ip bileklikler özellikle yazın çok hoş görünüyor. Ben de bu kez yaza uygun renklerde bir arkadaşlık bilekliği yaptım. Umarım beğenirsiniz.:)


İsmi "Gökkuşağı" olsun dedim.:)


Kullandığım ipler, pamuklanmayan ve renkleri solmayan kaliteli muline iplerden. Biraz da şık olsun diyerek taşlar da ekledim bu sefer.:) Daha önce bloga eklemiş olduğum arkadaşlık bilekliği için tık tık :)

Bu yaz arkadaşlık bileklikleri çok moda olacak benden söylemesi.:D


İYİ HAFTASONLARI DİLİYORUUMMM...

HOŞÇAKALIN:)
post signature

Yorumlar

  1. Bayıldım canım çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Ben de bir ara youtube dan izleyerek yapılışı yapmaya çalışmıştım ama bitiremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiim :)) Ben de ilk youtubedan öğrenmiştim, sonra geliştirdim :) Keşke devam etseymişsin sen de :)

      Sil
  2. Gercekten harika olmuş bende sizde gördükten sonra denedim yalnız o taşlari nasl eklediniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) O taşlar sıralı bir şekilde satılıyor zincir gibi.. Aralarından diktim :)) Yapıştırma da yapabilirisiniz ama dikince daha sağlam oluyor

      Sil
    2. Hmm bulursam onuda yaparim cok hos diruyor cunku. bende boncuk gecirmeyi dusunuyorum ortasina olurmu bilmiyorum :) sevgiler:)

      Sil
    3. Boncuk da olur :)) Ben bir tanesine de boncuklar dikmiştim, çok hoş olmuştu:)

      Sil
    4. aa harika ozaman yapabilirim,çok teşekkürler :)

      Sil
    5. Rica ederim canım, kolay gelsin :))

      Sil
  3. Merhaba bu bilekligin yapilis videosuna nerden ulasirim.Youtube ta cok baska seyler cikiyo.Ben bundan yapmak istiyorum.Cok guzel olmus.Rica etsem video yuklermisiniz?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler