Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

FLORMAR PASSIONATE DOTS STYLO LIPSTICK

Muhteşem ambalajlarıyla raflarda boy gösteren Passionate Dots koleksiyonundan almış olduğum ruj hakkında yorumlarımı yazmak istedim bugün. Hazır %50 indirimdeyken ve ürünlerin bir kısmı hızla tükenmişken, almak isteyenlere belki yararı olur yazımın.:)


Puantiyeli, tatlı mı tatlı tasarımı var. Uğur böceği misali...^_^ Sırf ambalajları bile için alınabilir.:) Ben bu tasarımı Light of Flowers tasarımından daha başarılı ve kaliteli buldum. Açıkçası Light of Flowers'ın ambalajlarının görünümleri bana çok basit gelmişti.


Pd24 isimli,çılgın renkteki mor rujunu aldım. İddialı ve abartılı bir renk olarak görünse de dudaklarımda kesinlikle o şekilde durmadı, fuşyaya dönük bir bordo gibi durdu. 


Yapısını çoook beğendim. Mat duruşuna rağmen kesinlikle kuru bir yapısı yok, oldukça kremsi ve dudaktaki duruşu kadifemsi. Dudakları kurutmuyor ve birikme yapmıyor. Kalıcılığı çok başarılı. Sildikten sonra bile rengi hafifçe dudakta kalıyor. 

Diğer rujlardan gramajı birazcık daha az. Normalde rujlar 4-4,5 g iken, bu 3 g. 

Bilmeyenler için fiyatı 7,5 TL (%50 indirimli fiyatı). 6 farklı rengi var, ben sadece 3 rengini bulabildim ne yazık ki.

Siz bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz? :)

HOŞÇAKALIN..:)
post signature

Yorumlar

  1. Rengi çok hoş güzel günlerde sür sürüştür :)

    YanıtlaSil
  2. Bende kampanyadan bu renk ruj aldım ama benim dudaklarımdan kaynaklı galiba biraz kuru geldi bana :) Ama yine de çok güzel bir ruj.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada hava öylesine sıcak ki belki de erimiştir, bana yumuşak gelmiş olabilir:)) Teşekkürler canım:)

      Sil
  3. rengi süperrr güle güle kullan :))) bende bloğuma beklerimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Hemen ziyaretine geliyorum:)

      Sil
  4. Ben de turuncu rengini aldım;fakat henüz deneme fırsatı bulamadım.Bu seri sadece ambalajları için bile alınmaya değer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajları beni benden aldı zaten :)) Bu yaz modaymış turuncu, güle güle kullan :)) Turuncunun rengi çook güzel ama bana hiiiç yakışmıyor o tonlar :(

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler