Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

RIVAL DE LOOP NATURAL TOUCH KAPATICI

Merhabalaar :)

Rival de Loop'un güzel bir ürünü olan kapatıcısından bahsetmek istiyorum bugün sizlere. Daha önce yazmak istemiştim, fakat beklettim bu yazımı.Tam da hava sıcaklıkları artarken yapı itibarıyla mevsime çok uygun olacağını düşündüm bu ürünün. 


Yukarıda gördüğünüz gibi prizmatik bir ambalajı var. :) 6 ml'lik ürün likit yapıda ve sünger aplikatöre sahip. Bendeki en açık rengi olan, 01 numara.


Bu şekildeki sünger aplikatörlü kapatıcıları, diğer fırçalı ürünlere oranla daha kullanışlı ve pratik buluyorum. İstediğin miktarda ürünü, istediğin noktalara kolayca sürebiliyorsun çünkü.:) Biraz şekil ve yapı itibarıyla Loreal True Match kapatıcısını andırıyor.


Yapısının ve renginin bu fotoğraf ile daha iyi anlaşılabileceğini düşünüyorum. Kesinlikle göz altlarında ağırlık yapmayan bir ürün.


Yukarıdaki fotoğrafta da iyice dağıttığımdaki oluşan görüntüyü görebilrsiniz. Benim çok sorunlu göz altlarım yok, bu nedenle kapatmasından ve verdiği aydınlıktan çok memnunum. Kapatıcı kullanmamdaki amacım, yüzüme BB krem vs uyguladığımda, yüzüm ve göz altlarım arasında bütünlük sağlamak. Çok aşırı sorunlu göz altları için yeterli gelmeyecektir.

Kapatıcı olarak uygulamamım dışında, kaş altı aydınlatıcısı ve far bazı olarak kullanıyorum. O kadar güzel bir görünüm sağlıyor ki anlatamam.:) Üç amaçlı bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Tek eksisi olarak şunu söyleyebilirim, göz altında çizgilenme yapıyor her zaman olmasa da. Eğer siz de benim gibi gözlerinizi kısmadan gülemiyorsanız, çizgilenmesi muhtemel.:)) Bu sorunun da tabiki çözümü var, sabitleyici bir pudra kullanarak bunun da üstesinden geliniyor. :)

Yaza uygun ağırlık yapmayacak, son derece güzel bir ürün olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Rival de Loop markası, bilmeyenler için, Rossmann Mağazalarında satılan uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri olan bir Alman markası. Bu ürünün fiyatı da indirimsiz olarak, 6-7 TL civarında. Bildiğim kadarıyla da üç rengi var. Kesinlikle tavsiye ederim. 

Arşivimdeki diğer bir kapatıcı olan Time Balm Concealer'a göz atmak için tık tık :)

HOŞÇAKALIN...:)
post signature

Yorumlar

  1. Severek kullanıyorum ben bunu,ama kaş altlarımda daha bir çok seviyorum .Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kaş altlarında özellikle çok güzel, doğal bir aydınlatması oluyor :) Teşekkür ederim canım, sen de güle güle kullan

      Sil
  2. Bu kapaticiyi denicem bu yazidan sonra fiyatida madem bukadar uygun en koty far bazi olarak kullanirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Selinciğim, hoşuna gitmzse en kötü ihtimal far bazı olur :)) Umarım beğenirsin:)

      Sil
  3. Fiyatı çok uygunmuş hem de dediğin gibi güzele benziyor.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatına göre oldukça güzel hem de:) Çok teşekkürler

      Sil
  4. bende çok sivilce yaptı ya

    YanıtlaSil
  5. merak ettiğim bir üründü :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler